32.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSportPonta: Dracu-Băsescu îşi bagă coada nu doar în PDL, ci şi în...

Ponta: Dracu-Băsescu îşi bagă coada nu doar în PDL, ci şi în PSD şi PNL, să-l pocnim pe unde-l prindem

Victor Ponta scrie pe blog că Traian Băsescu, “Dracul”, îşi bagă coada în “viaţa noastră amărâtă”, nu numai în PDL, partid pe care îl “dresează” după principii ştiinţifice, ci şi în PSD şi PNL, trimiţând mesaje capcană către Mircea Geoană şi Crin Antonescu, potrivit NewsIn.

Ponta aminteşte că la o emisiune RTV el l-a numit pe Băsescu “Dracu”, iar “mulţi” i-au spus apoi că această comparaţie “se potriveşte chiar prea bine”. “Problema este că Dracu are şi coadă, că o bagă nonstop în viaţa noastră amărâtă, dar că mai ales după atâţia ani încă reuşeşte să aiba efectul dorit!”, spune preşedintele PSD.

Potrivit lui Ponta, Băsescu-Dracu se implică cel mai mult în PDL, partid căruia îi aplică “dresajul ştiinţific”. “Să mă explic: – sigur că cel mai tare îşi bagă Dracu coada în PDL şi în Guvern; nimic special aici, până la urma sunt creaţia lui şi trebuie să-l slujească necondiţionat, fără el n-ar avea loc nici măcar în Iad! Modul în care îi conduce este intenţionat năucitor, bazat pe principiile dresajului ştiinţific – bate-i când nu se aşteaptă, dă-le de mâncare cât să nu moară, laudă-i când simţi că o să muşte, distruge-le orice fărâmă de voinţă sau personalitate. Numerele cu Emil Boc sunt parca desprinse din cu menţiunea că bietul Emil nu mai obţine nici aplauze şi nici măcar mila publicului, doar din când în când nişte zăhărel de la stăpân, cât să mai schiaune un picuţ. Bătăiosul Voinescu, cel cu pedigree american, a încasat un şut în coaste când a lătrat mai tare şi s-a aşezat cuminte la picior. Fiorosul buldog Blaga s-a dus cuminte la Cotroceni să-i predea cuşca de la Interne pudelului Igaş, mai să-i lingă mâna Stăpânului că îl lasă să doarmă în ploaie, unde mârâitul se aude mai încet. Biata Ridzi, când făcea concerte şi afişe cu fiica Marinarului Mefisto era bună, acum bolnavă şi bătută mai trebuie sa o ia hingherii de la DNA ca să înţeleagă toţi că nu e bine să fii prins când furi oase”, îi ironizează Ponta pe pedelişti.

“Ultimul număr, cel cu indemnizaţia pentru mame e cel mai proaspăt în minte – întâi au sărit pechinezele Sulfina, Turcan &Co că ele nu vor accepta şi o să sfâşie tot dacă se întâmplă aşa ceva; a pocnit din bici Şefu şi au constatat imediat că e bine cu un singur an, încă o pleznitură şi Boc a făcut o tumbă cu dublă răsucire mortală. Cum a rămas până la urmă? Dracu mai ştie! Nu e cazul să vorbesc aici de faptul că există, normal, şi o favorită în Iad, cea mai frumoasă şi mai gătită din trupă, dar să nu intrăm în chestii personale, şi Dracu are o fărâmă de sentiment din vremea când era înger!”, îşi continuă el postarea persiflantă.

Ponta spune că “Dracu şi-a băgat coada şi la noi, la PSD, dacă au ajuns Domnii Oprea, Sârbu şi Diaconescu să realizeze brusc că au trăit în Infern atâţia ani până au primit lumina izbăvitoare taman de la Scaraoţchi!”. “Mă doare sufletul când văd cum sunt şi ei băgaţi în programul de dresaj, susţin militarii dar le taie salariile, au grijă de pensionari dar votează să nu le mai dea pensii, sunt prieteni cu sindicatele dar închid ochii când sunt desfiinţate toate drepturile acestora şi când îi vor trece cu totul la categoria duşmanilor poporului! (…) Când am văzut acuzaţia că Adrian Năstase a lăsat în 2004 ţara în dezastru mi-a venit să-i sun să-i întreb – Gabi, Cristi, Marian unde eraţi voi în 2004, că nu eraţi încă cu Dracu, ci în Guvern cu noi toţi ceilalţi, chiar v-a luat minţile de tot?”, scrie liderul PSD despre uneperişti.

Ponta insinuează că Traian Băsescu profită de vulnerabilităţile lui Mircea Geoană, transmiţându-i acestuia mesaje capcană. “Tot Dracu îi spune malefic lui Geoană la TVR1 că are multă mizerie în spate (dacă se referă la Guşă, inclin să cred că ştie ce spune), că nu poate primi onorul militar dar că poate să conducă Senatul fără probleme, să nu-şi facă griji; dar nu pe degeaba vine sprijinul, ci condiţionat – să bage în continuare fitile în partidul care îl susţine, să ne reamintească prin autointerviuri momentele umilitoare de anul trecut, să saboteze colaborarea cu PNL prin tot felul de idei năstruşnice”, susţine Ponta.

Băsescu are o influenţă şi în PNL, profitând de slăbiciunea lui Crin Antonescu, orgoliul, crede Ponta. “Sunt convins că tot coada lui, în mod insinuos şi pervers folosită, are efecte asupra lui Crin. De cate ori Antonescu înţeapă PSD, imediat toate oficioasele Dracului încep să-l laude frenetic, bravo Crin, eşti liderul opoziţiei, speranţa ţării de refacere a Dreptei care va opri Stânga comunistă! Nefiind Crin nici ticalos nici prost ca unii din cei menţionaţi mai sus, atunci coada apasă exact la punctul slab – orgoliul, pe care presară tot felul de prafuri cu efect exaltant, totul ca să se întample ce spune Dna. Udrea (Dracuşoara preferată!) – “, mai opinează social-democratul.

“Dar treaba de încurcat în România este destulă, e aproape epuizat Dracul nostru. Televiziunile mogulilor îl critica – aranjează el cu Dna Culcer de la Televiziunea Malefică, cu B1 şi mai nou cu RCS-RDS ca să te convingă ce viaţă bună e în Infern şi ce păţesc cei care nu vor să-şi exprime recunoştinţa şi fericirea pentru calitatea smoalei din cazane. La tineri le spune că nu trăiesc bine din cauza pensionarilor, la elevi că nu învaţă bine din cauza profesorilor, la bolnavi că nu se vindecă din cauza doctorilor, la cei din zona privată că îi omoară cu taxe pentru bugetari, şi uite aşa de tot ce se întâmpla în ţara asta suntem toţi de vină mai puţin el – Dracul!  Ce are el în cap în continuare? Îşi ţine coada băgată între toţi, ne încurcă de nu mai înţelegem nimic şi în 2012 împarte la toţi românii lihniţi de foame prescuri şi anafură (că numai el mai are aşa ceva) şi gata, îl votăm din nou, că trebuie să pară şi un pic democratic Iadul ăsta, aşa-i moda”, mai scrie Ponta pe blog.

Cât priveşte soluţia de a scăpa de Traian Băsescu, social-democratul recomandă o confruntare directă. “Cred că tebuie să-l trimitem la ….. Dracu, normal; să nu-l mai ascultăm orice ar spune, să-l pocnim pe unde îl prindem, să înţelegem că oricare dintre noi este oricum mai bun ca el. Şi să ne pregătim să reconstruim aici, la noi, o ţară care de 6 ani se duce sistematic, programat şi aproape conştient, direct la Dracu!”, conchide preşedintele PSD.

Cele mai citite

De azi încep sancțiunile pe e-Factura

Nerespectarea termenului-limită de 5 zile lucrătoare pentru transmiterea facturilor în sistemul naţional RO e-Factura se sancţionează conform Legii 296/2023, iar amenzile variază între 1.000...

Alegeri istorice în Mexic. O femeie ar putea ocupa pentru prima dată funcția de președinte

Pe 2 iunie, mexicanii își vor alege viitorul președinte într-o cursă istorică în care o femeie ar putea ocupa pentru prima dată funcția supremă,...

Netanyahu e neschimbat: Încheierea războiului doar dacă Hamas va fi distrusă

Condiţiile pentru ajungerea la o ''încetare a focului permanentă'' în Fâşia Gaza nu s-au schimbat şi ele includ ''distrugerea'' Hamas şi ''eliberarea tuturor ostaticilor''...
Ultima oră
Pe aceeași temă