12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportPonta, despre Oltchim: Orice leu pe care îl dăm pentru PLATA SALARIILOR...

Ponta, despre Oltchim: Orice leu pe care îl dăm pentru PLATA SALARIILOR este luat de CREDITORI

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, că orice leu dat către combinatul Oltchim este luat de către creditori.

În acest context, Ponta a infirmat zvonurile potrivit cărora scrisoarea privind notificarea oficială a Comisiei Europeane pentru un ajutor în cazul Oltchim nu a fost trimisă şi a explicat că a abordat această temă în cadrul unei convorbiri telefonice cu Joaquin Almunia, comisarul european pentru concurenţă

“Scrisoarea a fost trimisă vineri. Domnul comisar Almunia mi-a promis că în cel mai scurt timp scrisoarea va fi analizată şi va avea loc o întâlnire, cel mai probabil, săptămâna viitoare, la Bruxelles (…)

Trebuie să găsim soluţia juridică potrivită astfel încât când dăm acel împrumut de salvgardare să nu plece banii din contul Oltchim spre unul dintre creditori, care vrea să-şi recupereze banii”, a subliniat Ponta.

Amintim că, luni dimineaţă, premierul Victor Ponta a discutat la telefon cu Joaquin Almunia, comisarul european pentru concurenţă despre aprobarea solicitării privind ajutorul de stat pentru Oltchim, potrivit unor surse oficiale.

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă