4.2 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeSportPonta către Streleţ: Sper să rămâneţi în post mult timp. Sunteţi al...

Ponta către Streleţ: Sper să rămâneţi în post mult timp. Sunteţi al patrulea premier cu care discut

Premierul Victor Ponta l-a felicitat pe premierul Valeriu Streleţ pentru noua funcţie pe care o ocupă, dar şi pentru faptul că în acest moment Republica Moldova este condusă din nou de un Guvern pro-european. Ponta i-a amintit lui Streleţ că este al patrul premier moldovean cu care discută de când el a devenit prim-ministru al României, anunţă Mediafax.

Vreau să felicit partidele pro-europene, forţele politice care au avut înţelepciunea de a sprijini Guvernul dumneavoastră, să vă urez mult succes, să vă urez stabilitate. Sunteţi al patrulea prim-ministru cu care mă întâlnesc. Am lucrat foarte bine, îi consider prieteni, şi pe domnul Filat, şi pe domnul Leancă, şi pe domnul Gaburici, fac o singură urare: Vreau să rămâneţi prim-ministru mult timp, pentru că schimbările astea tot timpul nu sunt neapărat bune şi cred că aveţi şi echilibru, şi experienţa, şi înţelepciunea de a repune Republica Moldova pe poziţia direcţia bună şi corectă pentru cetăţenii săi“, i-a spus Ponta omologului său de la Chişinău.

Victor Ponta, însoţit de o delegaţie formată din miniştri şi consilieri de stat, efectuează, joi, o vizită oficială la Chişinău unde are o succesiune de întâlniri la nivel înalt şi participă la un şir de evenimente preliejuite de împlinirea a 24 ani de la proclamarea independenţei Republicii Moldova.

Cele mai citite
00:01:21

Pentagonul a fost „încurajat” de decizia de a ridica controlul asupra majorității promoțiilor militare

Pentagonul, prin purtătorul de cuvânt, generalul de brigadă Patrick Ryder, a declarat reporterilor marți (5 decembrie) că a fost încurajat de decizia senatorului american...

România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți pentru un vot cunoscut deja

Dacă România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți ar fi riscat să obțină un vot pe...

Gogoașa reconstrucției Ucrainei

Dialogurile din cadrul întâlnirilor lui Marcel Ciolacu, premierul României, cu cei trei miniștri ai executivului american au avut o constantă: economia României este în...
Ultima oră
Pe aceeași temă