Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patru stadioane vor fi folosite ca baze de antrenament la Euro 2020. Care este starea lor

Compania Naţională de Investiţii a publicat, sâmbătă, pe site-ul oficial, detalii despre situaţia celor patru stadioane care vor fi folosite ca baze de antrenament la Euro 2020, competiţie în cadrul căreia România a primit dreptul de a organiza patru meciuri.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.03.2018 - 16:25

Stadioanele Dinamo, Ghencea, Giuleşti şi Arcul de Triumf sunt cele patru arene intrate în programul de renovare. Dintre acestea, cea mai în urmă se află arena din Ştefan cel Mare, din cauza scandalului care a fost provocat de drepturile de proprietate asupra părţilor din stadion, informează, sâmbătă, Mediafax.

Până la urmă, stadionul Dinamo a fost relocat şi va fi ridicat pe terenul pe care acum se află velodromul, în timp ce actuala arenă va rămâne în picioare.

Stadionul Ghencea: "Recomandarea FRF privind capacitatea stadionului este de 30.000 de locuri. A fost avizat Studiul de fezabilitate in cadrul CTE CNI si CTE MDRAP. Urmeaza avizarea acestuia in consiliul interministerial si emiterea hotararii de guvern de avizare a indicatorilor tehnico economici. Valoarea estimata, conform studiului fezabilitate, este de 301.771.470 lei inclusiv TVA", se arată pe site-ul cni.com.ro.

Stadionul Dinamo: "Recomandarea FRF privind capacitatea stadionului este de 20.000 – 25.000 de locuri. A fostpredata documentatia preliminara prin care se propune construirea Stadionului Dinamo pe o suprafata de teren care include si actualul Velodrom. În urma acestei solicitari s-a inaintat propunerea includerii noului amplasament in Lista sinteza a subprogramului Complexuri sportive, asa cum se procedeaza cu orice solicitare de includere in subprogramele derulate de CNI, ca si etapa premergatoare aprobarii indicatorilor tehnico economici. Dupa introducerea pe lista sinteza, daca documentele privind noul amplasament vor fi conforme cu normele de derulare a programelor gestionate de CNI, se vor putea demara procedurile in vederea promovarii si avizarii indicatorilor tehnico - economici", se precizează în comunicatul respectiv.

Comentarii