13.5 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSportNoul prefect al judeţului Constanţa, învestit în funcţie

Noul prefect al judeţului Constanţa, învestit în funcţie

Noul prefect al judeţului Constanţa, Radu Volcinschi, a fost învestit în funcţie, miercuri, relatează Mediafax.

După depunerea jurământului, Radu Volcinschi le-a mulţumit primarilor pentru buna colaborare pe care au avut-o atunci când el era subprefect şi să îi asigure că îşi doreşte în continuare să existe un dialog şi un echilibru între Prefectură şi primării.

Citeşte şi: Percheziţii la şeful CJ Constanţa: Nicuşor Constantinescu, dus la audieri

“M-am sprijinit şi mă sprijin în continuare pe o bună colaborare, pe un bun dialog, pe un echilibru şi pe o deschidere cât mai mare spre dialog astfel încât ca şi până acum să încercăm să rezolvăm ceea ce putem”, a spus Radu Volcinschi, care va exercita cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia de prefect al judeţului Constanţa.

El a amintit că printre cele mai importante priorităţi din acest an se află organizarea în bune condiţii a alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale.

Citeşte şi: Proteste ale sindicaliştilor faţă de trecerea Portului Constanţa la Consiliul Local

La ceremonie au fost prezenţi şi chestorul de poliţie Florea Oprea, subsecretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, primari din judeţ, şefi de servicii deconcentrate, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Constanţa şi unul dintre viceprimarii municipiului Constanţa.

Radu Volcinschi a fost subprefect al judeţului Constanţa din luna mai 2012, iar anterior acestei funcţii, din 2008, a fost director general al Direcţiei Administraţie Publică şi Juridică din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.

Postul de prefect al judeţului rămăsese vacant încă de la începutul lunii februarie, după ce Eugen Bola a demisionat din funcţie din cauza modului în care a coordonat acţiunile în perioada codului roşu de ninsoare şi viscol.

Cele mai citite

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...

Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat

Sportivul român Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat pe o perioadă de 17 luni de Tribunalul Antidoping al...
Ultima oră
Pe aceeași temă