23.9 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSportNeacşu, PSD: Mihail Neamţu nu are discernamânt

Neacşu, PSD: Mihail Neamţu nu are discernamânt

Liderul deputaţilor PSD Marian Neacşu a i-a criticat marţi, în Parlament, pe cei care l-au întrerupt pe premierul Victor Ponta când prezenta scrisoarea cu FMI, arătând că “acolo unde nu există discernământ, există astfel de derapaje”, transmite Mediafax.

Neacşu a precizat că regretă întreruperea discursului premierului Ponta de către mai multe persoane aflate în sală ca invitaţi, printre acestea afându-se şi Mihail Neamţu.

“Recunosc că regret gestul colegilor nostru de politică introduşi cu nu ştiu cum, nu ştiu cu ce temă, faptul că ei au înţeles să facă politică în acest fel. Ceea ce s-a întâmplat aici demonstrează o dată în plus că acolo unde nu există discernământ, voinţă, parlamentarism adevărat, există astfel de derapaje şi eu îmi doresc ca sub această cupolă lucrurile acestea să nu se mai întâmple. Nu ştiu ce vrea să cumpere acest domn cu arginţii trădării, dar în niciun caz o poziţie parlamentară, în niciun caz FMI sau un acord cu FMI, pentru că este pentru prima dacă când acest acord cu FMI, înainte de a fi transmisă scrisoare de intenţie către bordul FMI este prezentată aici în Parlamnet”, a spus Marian Neacşu.

El a arătat că este pentru prima dătă când se discută un memorandum important care nu cuprinde măsuri de austeritate, ci de relansare şi creştere economică.

Discursul premierului Victor Ponta din Parlament pe tema scrisorii FMI a fost întrerupt de preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, care i-a dat un săculeţ cu bani, despre care a afirmat că reprezintă “30 de arginţi, preţul trădării pentru Roţia Montană”, şi l-a acuzat de trădare.

“Ponta trădătorul-salvaţi tricolorul!”, a strigat Neamţu de lângă Ponta, aflat la tribuna Parlamentului, după care a părăsit sala.

Cele mai citite

Modificare în traseul liniei STB 90, de 1 Iunie

În ziua de 1 iunie, troleibuzele liniei 90 nu vor mai opri în stația „Semănătoarea”, anunță Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării evenimentului...

Maneliștii au confundat amazoanele cu specia venită din Jungla Amazoniană

Ilustrație: Marian Avramescu Senatoarea cu SOS, dar lipsită de bun gust, Diana Șoșoacă, a demonstrat ceea ce se specula de mult timp despre ea:...

Trump spune că va face apel la condamnarea istorică

Donald Trump a declarat că va face apel la verdictul de vinovăție care a făcut din el primul președinte american condamnat pentru o infracțiune,...
Ultima oră
Pe aceeași temă