15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportNASCAR: Celebra cursă Daytona 500, umbrită de accidentul lui Ryan Newman

NASCAR: Celebra cursă Daytona 500, umbrită de accidentul lui Ryan Newman

Denny Hamlin a obţinut a doua victorie consecutivă pe ovalul de la Daytona şi a treia din carieră, devenind primul pilot al echipei Joe Gibbs Racing care câştigă prima etapă a sezonului NASCAR după Sterling Marlin în 1995.

Dar victoria lui Hamlin a fost umbrită de spectaculosul accident din ultimul tur, care a dus la spitalizarea de urgenţă a lui Newman, în vârstă de 42 de ani.

Fordul Mustang al pilotului echipei Roush Fenway Racing se afla la conducere în ultimul tur, dar a derapat şi a fost izbit de maşina lui Corey Lajoie (Go Fas Racing), care l-a proiectat prin aer şi a încheiat cursa în zidul de protecţie, după care a luat foc.

Mai multe ambulanţe au sosit la faţa locului pentru a-i acorda ajutor pilotului, extras cu dificultate dintre fiarele maşinii.

“Este în stare gravă, dar medicii au indicat că rănile suferite nu-i pun viaţa în pericol”, a declarat vicepreşedintele NASCAR, Steve O’Donell.

Cele mai citite

România, debut de vis la Campionatul European de Culturism şi Fitness! Sportivii noștri au cucerit 21 de medalii în prima zi

Lotul național al României a câștigat un număr record de 21 de medalii (11 de aur, 6 de argint și 4 de bronz) în...

VIDEO. Ana Porgras, OUT de la Survivor. Vedeta a primit mii de euro de la PRO TV

Ana Porgras a fost nevoită să părăsească competiția „Survivor All Stars” în ediția difuzată pe 2 mai la PRO TV, după ce a suferit...

Turcia nu va relua schimburile comerciale cu Israelul

Turcia a declarat că nu va relua schimburile comerciale cu Israelul, în valoare de 7 miliarde de dolari pe an, până când nu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă