18 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportKelemen despre IPP: Daca vor sa faca o dezbatere privata, sa o...

Kelemen despre IPP: Daca vor sa faca o dezbatere privata, sa o faca in bucataria Violetei Alexandru

Candidatul UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, considera ca IPP nu poate organiza "dezbateri private" decat, eventual, in "bucataria Violetei Alexandru" (directorul general al IPP-n.r.) si spune ca asteapta in continuare un raspuns transant, cu "da" sau "nu", din partea organizatorilor dezbaterii, daca este acceptat la eveniment, transmite Mediafax.

Kelemen a declarat ca IPP si-a asumat rolul de organizare a dezbaterii cu candidatii la Presedintie si este responsabilitatea institutului privind invitarea candidatilor.

"IPP si-a asumat rolul de a organiza dezbaterea si e responsabilitatea lor in ceea ce priveste invitarea candidatilor. Eu nu am mai auzit despre o dezbatere politica privata, care sa fie transmisa la televiziuni. IPP ne controleaza pe totii politicienii si parlamentarii ce facem cu banii publici si asta nu este o chestiune privata. Daca vor sa faca o dezbatere privata, sa o faca acasa, in bucataria Violetei Alexandru", a spus Kelemen.

El a afirmat ca este "incalificabil" ceea ce se intampla si s-a declarat revoltat de atitudinea IPP, mentionand ca nu se alege "bucatarul doamnei Alexandru, ci presedintele Romaniei".

"Vreau sa mi se spuna clar, «da», adica sunt acceptat, sau «nu», adica nu sunt acceptat, din partea IPP", a spus el.

Directorul adjunct al IPP, Adrian Moraru, i-a transmis candidatului UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, ca dezbaterea organizata vineri la Palatul Parlamentului este "un eveniment privat".

"Este un eveniment privat, noi ne-am uitat pe sondajele de opinie si i-am invitat la aceasta dezbatere pe primii trei. Cred ca orice persoana doreste sa vada o dezbatere intre acesti candidati", a declarat Adrian Moraru, referindu-se la solicitarea lui Kelemen Hunor de a participa si el la dezbatere.

Cele mai citite

Fosta închisoare de la Râmnicu Sărat devine Memorial dedicat victimelor comunismului. Proiectul fusese lansat acum 11 ani

În incinta fostei închisori de la Râmnicu Sărat vor fi construite, până în anul 2026, Memorialul „Închisoarea Tăcerii” și Centrul Educațional privind Comunismul în...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...
Ultima oră
Pe aceeași temă