25.2 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăPoliticăBurduja își face campanie pe motocicletă. "Este adevăratul candidat al dreptei", susține...

Burduja își face campanie pe motocicletă. „Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar pe contul de facebook al președintelui PNL, Nicolae Ciucă.

„Pe 9 iunie, alegerea din Capitală este între trecut și viitor. Bucureștenii nu mai trebuie să caute răul cel mic pe buletinul de vot. Acum pot alege un primar general care aduce schimbarea în bine: Sebastian Burduja, un om politic al noii generații care a dovedit, în activitatea sa de ministru, că este orientat spre rezultate. El propune Planul pentru București – o viziune de dezvoltare și soluții la problemele orașului.

Sebastian Burduja este adevăratul candidat al dreptei în București. Are în spate o echipă puternică și va beneficia de tot sprijinul Partidului Național Liberal. Un vot pentru candidatul PNL este un vot pentru un București al viitorului, cu o administrație performantă care respectă cetățenii”, menționează mesajul postat pe contul de facebook al lui Nicolae Ciucă.

Acest text și imaginile cu ministrul Burduja pe motocicletă au fost postate pe internet în ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024. Una dintre fotografii pare să fi fost realizată în curtea unei instituții care este păzită de jandarmi. Ar putea fi vorba de sediul central al PNL.

Foto facebook / Nicolae Ciucă

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a fost desemnat din nou drept candidat al PNL la funcția de primar general, după ce PNL și PSD au renunțat la ideea de a avea un candidat comun la această funcție. Din partea PSD, candidatul la funcția de primar general este Gabriela Firea.

Afirmația lui Ciucă, potrivit căruia „Burduja este adevăratul candidat al dreptei în București”, este evident menită să-l contracareze pe Nicușor Dan. Actualul primar general se definește și el drept un candidat al dreptei.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă