17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSportIliescu: Vanghelie rămâne preşedinte al PSD Bucureşti

Iliescu: Vanghelie rămâne preşedinte al PSD Bucureşti

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marţi, la prima şedinţă a Biroului coordonator impus de CExN la şefia PSD Bucureşti, că Marian Vanghelie rămâne preşedintele organizaţiei, aceasta nefiind dizolvată, el arătând că acest birou coordonator o va ajuta să-şi ridice nivelul politic, relatează Mediafax.

“Nu e vorba de cazul domnului Vanghelie. Este o măsură de ridicare a nivelului politic al activităţii în principala organizaţei a PSD, Bucureşti. Deci s-a creat un birou de coordonare care să sprjijine organizaţia să ridice potenţialul său la un an înainte de alegeri”, a spus Iliescu.

Întrebat dacă Vanghelie mai este preşedinte al filialei, Iliescu a răspus afrmativ.

“Da, bineînţeles. Nu a fost dizolvată organizaţia, nu a fost dizolvat consiliul său. S-a creat un birou de coordonare coordonat de preşedintele partidului care ajută organizaţia de partid”, a afirmat preşedintele de onoare al PSD.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat că, “pentru perioada preelectorală”, Organizaţia PSD Bucureşti va fi condusă de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Năstase, iar biroul va fi condus de el.

Victor Ponta a făcut acest anunţ după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD de luni seară, precizând că este vorba despre o decizie “strict organizatorică”.

Conform liderului PSD, în CExN s-a dat un vot pentru luarea acestei decizii şi s-au înregistrat doar 6 abţineri şi niciun vot “împotrivă”.

Marian Vanghelie a declarat, marţi, la prima şedinţă a Biroului coordonator impus de CExN la conducerea filialei, că s-a născut preşedinte pentru că “aşa l-a făcut viaţa”, el apreciind decizia CExN ca fiind una constructivă.

“Eu m-am născut preşedinte că aşa m-a făcut viaţa, să ştiţi!”, le-a spus Vanghelie jurnaliştilor care doreau să ştie dacă mai este sau nu preşedinte la PSD Bucureşti.

Vanghelie a apreciat că decizia CExN este una constructivă şi a comparat-o cu modul de funcţionare a societăţii româneşti.

 

Cele mai citite

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în prima rundă a turneului Trophee Clarins 

Miercuri, jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost nevoită să se retragă din prima rundă a turneului Trophee Clarins (WTA 125), din motive...

Trafic de droguri la Constanța. O persoană a fost reținută

La data de 14 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au luat măsura...

Ajutorul pentru Ucraina produce divergențe între România și SUA. Președintele Iohannis ar ceda un sistem Patriot dar vrea ceva “în schimb”

Președintele României, șeful Senatului, șeful Guvernului și ministrul Apărării au opinii divergente cu privire la cererea formulată de Statele Unite ca România să cedeze...
Ultima oră
Pe aceeași temă