21.7 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSportIliescu a primit urări de "La mulţi ani! " şi buchete de...

Iliescu a primit urări de “La mulţi ani! ” şi buchete de flori de la liderii PSD

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a primit, luni, urări de “La mulţi ani!” şi buchete de flori cu ocazia zilei onomastice, unii dintre social-democraţi dăruindu-i şi cărţi, potrivit Mediafax.

Ion Iliescu a venit, luni dimineaţă, la sediul central al PSD, unde a fost convocată şedinţa conducerii partidului, prima pe anul în curs. “E prima întâlnire a BPN, de aceea am venit, că e primul BPN la început de an şi ne sfătuim în legătură cu începutul de an. Sper să nu dureze mult. O să stau acasă după şedinţă”, a spus Iliescu.

Înainte de Iliescu, la partid şi-au făcut apariţia liderii social-democraţi, ei transmiţându-i, prin intermediul jurnaliştilor, urări preşedintelui de onoare al PSD. “Îl aşteptăm la partid să-i urăm la mulţi ani şi viaţă lungă şi multă sănătate. Nu facem masă festivă, domnul preşedinte a spus că vrea să serbeze în familie şi îi respectăm decizia”, a spus secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care a arătat că îi va dărui “cu drag” lui Iliescu un “buchet de flori frumoase”.

Citeşte şi Iliescu, de onomastică: Îmi doresc sănătate înainte de toate

Vicepreşdintele PSD Corina Creţu i-a transmis lui Iliescu “La mulţi ani!” şi sănătate, ea arătând că va îi căuta nişte cărţi la Bruxelles, pe care i le va face cadou.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, i-a urat lui Iliescu “La mulţi ani!”, multă putere, sănătate şi tot ce-şi doreşte, ea dăruindu-i un buchet de “flori de sezon”, respectiv de trandafiri roşii.

Vicepreşdintele PSD Ecaterina Andronescu i-a transmis lui Iliescu “La mulţi ani!” şi i-a dăruit un album.

La rândul său, preşedintele PSD Victor Ponta i-a urat “La mulţi ani!” lui Iliescu.

Întrebat ce cadou i-a pregătit, Ponta a răspuns, râzând: “De onomastică ştiu că nu se fac cadouri, doar de ziua de naştere!”.

La sediul PSD au mai venit câţiva revoluţionari care l-au felicitat pe fostul şef de stat şi i-au înmânat buchete de flori.

Citeşte şi 2 MILIOANE de români îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Ioan

Iliescu îşi va petrece ziua onomastică în Bucureşti, acasă, alături de soţia sa, Nina, aşa cum a făcut şi acum un an, dar şi acum doi ani.

Aproape două milioane de români îşi sărbătoresc onomastica luni, în ziua Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul şi Înaintemergătorul Domnului, a anunţat Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din Ministerul Afacerilor Interne, 1.957.468 de români, dintre care 1.429.887 de bărbaţi şi 527.581 de femei, poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul.

Cele mai citite

Ciucă, Burduja și Ionuț Stroe au fost împreună pe stadion

Trei lideri de vârf al PNL, Nicolae Ciucă, Sebastian Burduja și Ionuț Stroe, au fost împreună la Stadionul „Arcul de Triumf” din București, în...

Peste 30.000 de turiști sunt prezenți în acest weekend pe litoralul românesc

Peste 30.000 de turiști sunt prezenți in acest weekend pe litoralul românesc, gradul de ocupare a hotelurilor fiind de peste 60%. Secretarul general al...

Ciucă, Burduja și Ionuț Stroe au fost împreună pe stadion

Trei lideri de vârf al PNL, Nicolae Ciucă, Sebastian Burduja și Ionuț Stroe, au fost împreună la Stadionul „Arcul de Triumf” din București, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă