12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportHandbalRomânia ar putea avea două echipe în Final Four-ul EHF European League!...

România ar putea avea două echipe în Final Four-ul EHF European League! Dunărea Brăila și Gloria Bistriţa, victorii în prima manșă a „sferturilor”

România ar putea avea două reprezentante în semifinalele EHF European League, a doua competiție valorică a handbalului feminin, după ce HC Dunărea Brăila și CS Gloria Bistriţa-Năsăud au obținut victorii în prima manșă a sferturile de finală.

HC Dunărea Brăila e cu un pas și jumătate la turneul Final Four al competiţiei, după ce a învins cu scorul de 32-26 formaţia croată RK Podravka Vegeta Koprivnica, sâmbătă, în deplasare, în prima manşă a sferturilor de finală.

Manşa secundă se va juca în data 24 martie, la Buzău.

De asemenea, CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a învins echipa maghiară Motherson Mosonmagyarovari KC cu scorul de 32-30, sâmbătă seara, în deplasare.

Manşa secundă se va juca la Bistriţa, pe 23 martie.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Meci spectaculos între Jaqueline Cristian și cehoaica Barbora Krejcikova

Jaqueline Cristian, jucătoarea română de tenis, a obținut o victorie impresionantă în turneul WTA 1000 de la Madrid, asigurându-și un loc în runda a...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă