15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportHandbalHC Dunărea Brăila, în sferturile de finală ale EHF European League

HC Dunărea Brăila, în sferturile de finală ale EHF European League

Formația de handbal feminin HC Dunărea Brăila s-a calificat în sferturile de finală ale EHF European League, după ce a surclasat echipa germană Thuringer HC, cu 33-23, pe teren propriu, într-un meci din Grupa B.

După un prim sfert de oră echilibrat, Dunărea a preluat controlul şi s-a desprins pe tabelă, iar la pauză a avut avans de patru goluri, 16-12.

Echipa antrenată de Jan Leslie a făcut o repriză secundă şi mai bună, câştigând categoric, marcând ultimele şase goluri ale partidei.

În celălalt meci al grupei, Chambray Touraine Handball a învins-o în deplasare pe Lokomotiva Zagreb cu 2922.

Dunărea Brăila ocupă primul loc, cu 8 puncte (+21), urmată de Thuringer HC, 8 puncte (+15), Chambray Touraine Handball, 4 puncte, Lokomotiva Zagreb, 0 puncte. Primele două clasate se califică în sferturile de finală.

Ultimele meciuri din grupă vor avea loc pe 17 februarie, Chambray Touraine Handball – Dunărea Brăila, şi Thuringer HC – Lokomotiva Zagreb, pe 18 februarie.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă