15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportHandbalIkast Handbold, prea puternică pentru Rapid. Giuleștencele au pierdut în Liga Campionilor

Ikast Handbold, prea puternică pentru Rapid. Giuleștencele au pierdut în Liga Campionilor

Formația de handbal feminin Rapid Bucureşti a fost învinsă fără drept de apel de echipa daneză Ikast Handbold, cu scorul de 35-27, duminică, în Sala Polivalentă din Capitală, în Grupa B a Ligii Campionilor.

Echipa oaspete a controlat meciul de la un capăt la altul, intrând la pauză cu un avantaj concludent, de nouă goluri, 20-11. Rapid a reuşit să se apropie la patru goluri în repriza secundă (43), 18-22, dar apoi ecartul a crescut din nou, Ikast câştigând cu 35-27.

Cea mai bună de la Rapid a fost Sorina Grozav, cu 8 goluri marcate. Au mai înscris Andjela Janjusevic 4 goluri, Ainhoa Hernandez Serrador 2, Eliza Buceschi 2, Marta Lopez Herrero 2, Alicia Fernandez Fraga 2, Lara Gonzalez Ortega 1, Albertina Da Cruz Kassoma 1, Dorina Korsos 1, Laura Kanor 1, Ivana Kapitanovic (portar) 1, Lorena Ostase 1.

Golurile oaspetelor au fost reuşite de Marketa Jerabkova 8, Ingvild Kristiansen Bakkerud 6, Line Mai Norgaard Hougaard 5, Julie Mathiesen Scaglione 5, Emma Lindqvist 3, Stine Ruscetta Skogrand 2, Emma Cecilie Uhrskov Friis 2, Maria Schmidt Lykkegaard 2, Trine Elise Wacker Mortensen 1.

Celelalte meciuri din grupă au avut loc sâmbătă, Krim Mercator Ljubljana – FTC-Rail Cargo Hungaria 32-26, MKS Zaglebie Lubin – Vipers Kristiansand 20-34, Team Esbjerg – Metz Handball 29-27.

Rapid va juca în runda următoare cu FTC-Rail Cargo Hungaria, pe 30 septembrie.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...

Ungaria a rămas în urma României la PIB-ul pe cap de locuitor

"România a întrecut Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor, iar românii sunt cu mult înaintea maghiarilor la consum", scrie, într-o analiză pentru Portfolio.hu,...

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...
Ultima oră
Pe aceeași temă