16.6 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportHandbalKim Rasmussen, OUT de la Rapid. Cine este noul antrenor al formației...

Kim Rasmussen, OUT de la Rapid. Cine este noul antrenor al formației alb-vișinii

Formația de handbal feminin Rapid Bucureşti i-a reziliat contractul antrenorului danez Kim Rasmussen și l-a numit în funcție pe spaniolul David Ginesta Montes.

Stafful tehnic al spaniolului David Ginesta Montes va fi completat de secundul Florin Ciupitu, antrenorul cu portarii Mehmedalija Mulabdic şi directorul tehnic Rareş Fortuneanu.

Kim Rasmussen fusese numit în funcţie pe 8 martie, după ce anterior a activat la CSM Bucureşti (cu care a cucerit trofeul Ligii Campionilor în 2016) şi la CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud.

David Ginesta a fost secundul lui Carlos Viver la Rapid înainte de numirea lui Rasmussen.

După trei etape, Rapid se află pe locul 8 în Liga Naţională, cu o victorie şi două înfrângeri. Giuleștencele au pierdut finala Supercupei României cu CSM Bucureşti şi au debutat cu o înfrângere în grupele Ligii Campionilor în acest sezon.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă