23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSportGuvernul înlocuieşte subprefecţii PNL cu membri UDMR şi PSD

Guvernul înlocuieşte subprefecţii PNL cu membri UDMR şi PSD

Guvernul a numit, miercuri, doi subprefecţi din partea UDMR în locul celor susţinuţi de PNL, informează Mediafax.

Tamás Ferenc Altfatter, angajat în cadrul Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale Satu Mare, şi Zoltan Marossy, şef de achiziţii la Consiliul Judeţean Timiş, au fost numiţi, miercuri, de Guvern în postul de subprefect al judeţului Satu Mare, respectiv Timiş, la propunerea UDMR.

Pentru a ocupa cele două funcţii, Guvernul a decis ca liberalii Cristian Iosif şi Liliana Oneţ să fie eliberaţi din posturile de subprefect la Satu Mare, respectiv Timiş.

De asemenea, Radu Renga, susţinut de PNL, a fost retras de Guvern din postul de prefect al judeţului Vaslui şi înlocuit cu subprefectul Andrei Puică, din partea PSD.

Deciziile au fost luate prin hotărâri adoptate în şedinţa de miercuri a Guvernului.

Tot miercuri, noul prefect al judeţului Braşov, Romer Ambrus Sandor Mihaly (UDMR), şi subprefectul Mihai Mohaci, care până în prezent ocupa funcţia de prefect, au fost numiţi oficial în funcţii, miercuri, în prezenţa unui oficial din partea Ministerului Afacerilor Interne.

Romer Ambrus Sandor Mihaly vine în funcţia de prefect al judeţului Braşov în urma negocierilor dintre PSD şi UDMR, prin care maghiarii au obţinut trei posturi de reprezentanţi ai Guvernului în judeţ, la Harghita, Mureş şi Braşov.

Cele mai citite

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...

Descoperă aromele delicioase ale bucătăriei: Rețete senzaționale cu Pui și Creveți pentru când ai nevoie de ceva ușor

Bucătăria este un loc magic în care se întâlnesc aromele, texturile și gusturile pentru a crea experiențe culinare de neuitat. Două ingrediente versatile și...

Stația STB Drumul Mătăsii funcționează pe alt amplasament

Stația de autobuz „Drumul Mătăsii” funcționează pe alt amplasament, anunță Societatea de Transport București (STB). “Începând de astăzi, 21.05.2024, de la ora 11:00, stația de...
Ultima oră
Pe aceeași temă