15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportGuşă: Antonescu e sub tutela lui Voiculescu, nu poţi să accepţi aşa...

Guşă: Antonescu e sub tutela lui Voiculescu, nu poţi să accepţi aşa ceva decât dacă eşti şantajat

Analistul politic Cozmin Guşă a declarat luni că liderul PNL Crin Antonescu se află sub tutela lui Dan Voiculescu, iar răspunsul “logic” pentru care liberalul o acceptă “nu ar putea să fie decât un eventual dosar” cu care este şantajat, potrivit Realitatea.net.

Guşă a precizat, la TVR Info, că Traian Băsescu “este aproape de suspendare”, dar a adăugat că o astfel de intenţie “este una foarte gravă”, o “nesăbuinţă” generată de fapt de Dan Voiculescu, fiind doar “o formă de răzbunare spre a penaliza atacurile legitime ale instituţiilor statului la afacerile familiei” fondatorului PC.

Analistul politic a precizat că, în spatele liderului PNL Crin Antonescu s-ar afla Dan Voiculescu.

“Crin Antonescu a acceptat toată viaţa lui tutele, indiferent de la cine. Este un om talentat, însă cu puţină autoritate, nu foarte harnic, asta nu este un mit, ci este problema lui, dar nu l-a împiedicat să aibă succes şi a acceptat tot timpul tutele. Penultima tutelă a fost Dinu Patricu, ultima tutelă a fost Dan Voiculescu. În mod firesc, întâlnirile pe care le are, felul în care acţionează este sub influenţa lui Dan Voiculescu, care în mod evident este mult mai şiret decât el”, a spus Guşă.

Analistul a susţinut că Voiculescu este “un om crescut la şcoala fostei securităţi, bine antrenat”. Potrivit lui Guşă, fondatorul PC are anumite “calităţi”, precum posibilitatea de a manipula şi de a folosi o reţea “care-i dă posibilitatea să capete informaţii confidenţiale”.

“Un om ca mine, care-i cunoaşte şi pe Dan Voiculescu şi pe Crin Antonescu nu poate să nu-şi pună întrebarea care poate să fie argumentul hotărâtor. Răspunsul meu logic nu ar putea să fie decât un eventual dosar pe care Dan Voiculescu îl are despre Crin Antonescu, pentru că altfel, să te faci de râs… nu ştiu, dosar de informator, de Porumbacu, de ce zicea Băsescu la televizor, habar n-am”, a completat Cozmin Guşă.

“Eu nu pot să-mi închipui altfel cum un om ca şi Crin Antonescu acceptă această tutelă, pentru că este evident că o acceptă. Nu poţi să accepţi o asemenea tutelă decât dacă eşti şantajat”, a conchis el.

Cele mai citite

Jim Caviezel, actorul care l-a jucat pe Iisus Hristos, spune că Dumnezeu l-a îndrumat să se facă actor

Jim Caviezel, actorul care l-a jucat pe Iisus Hristos în filum "Patimile lui Hristos", regizat de Mel Gibson și în care joacă și Maia...

Iga Swiatek şi Arina Sabalenka se vor duela în finala turneului de la Madrid

La fel ca anul trecut, finala turneului WTA 1000 de la Madrid le va pune față în față pe poloneza Iga Swiatek şi belarusa...

Turcia nu va relua schimburile comerciale cu Israelul

Turcia a declarat că nu va relua schimburile comerciale cu Israelul, în valoare de 7 miliarde de dolari pe an, până când nu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă