12.9 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSportFotbalTitularul naționalei este dorit în Spania. Horațiu Moldovan, aproape de Betis

Titularul naționalei este dorit în Spania. Horațiu Moldovan, aproape de Betis

Portarul titular al echipei naționale, Horațiu Moldovan, este foarte aproape de a semna cu formația spaniolă de primă ligă Betis Sevilla, care este dispusă să plătească în conturile Rapidului clauza de reziliere în valoare de 800.000 de euro.

Dacă transferul se va concretiza, internaționalul român ar urmă să încaseze la Betis un salariu anual de 600.000 de euro, de șase ori mai mult ca în Giulești.

Printre posibilii înlocuitori ai lui Moldovan la Rapid se află Roland Niczuly și Silviu Lung junior, goalkeperii lui Sepsi OSK și Poli Iași.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă