9.2 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSportFotbalHoraţiu Moldovan: „Nu sunt disperat să plec de la Rapid”

Horaţiu Moldovan: „Nu sunt disperat să plec de la Rapid”

Portarul echipei naționale, Horaţiu Moldovan, a declarat că nu este disperat să se transfere de la Rapid la un club din străinătate şi a subliniat că va face pasul doar dacă va primi o ofertă de nerefuzat dintr-un campionat puternic.

„Chiar nu ştiu dacă sunt ultimele zile la Rapid, acum mă bucur doar că am venit la reunire. E perioadă de transferuri, dacă va veni o ofertă de nerefuzat probabil că voi face pasul. Nu ştiu dacă luna ianuarie e decisivă, mie îmi e gândul acum numai la Rapid. Nu sunt disperat să plec, mă gândesc doar să fiu sănătos, să-mi fac treaba cât mai bine şi vom vedea ce se va întâmpla. Chiar citeam undeva că pun condiţii să joc dacă mă transfer. Nu poate să pună nici Neuer (n.r. – portarul formaţiei Bayern Munchen, Manuel Neuer) condiţii să joace titular meci de meci când merge la o echipă. Peste tot există concurenţă, şi aici, la Rapid, e o concurenţă foarte bună cu Virgil Drăghia şi cu băieţii mai tineri”, a afirmat portarul primei reprezentative.

„Mă gândesc şi la EURO… dar nu mă ţine pe loc turneul final. Mă bucur că am ajuns acolo, că am făcut performanţă cu echipa naţională. Repet, dacă vine o ofertă foarte, foarte bună, mă gândesc la European, dar mă gândesc şi la mine în acelaşi timp. O ofertă foarte bună ar însemna un campionat foarte bun. Eu în principal vreau un campionat din Europa, pentru a face pasul corect în cariera mea, dar nu mă gândesc doar la plecare, cum se tot vorbeşte”, a explicat el.

Moldovan a dezminţit faptul că a solicitat mărirea salariului pentru a rămâne la Rapid până la finalul actualului sezon: „Nu am avut niciun fel de discuţie cu conducerea clubului pentru o mărire, am o relaţie foarte, foarte bună cu cei de la Rapid. Faţă de domnul Şucu nu am niciun reproş de făcut, e cel mai corect om pe care l-am întâlnit până acum. Iar pentru domnul Angelescu am cel mai mare respect, pentru că mi-a întins o mână când probabil nimeni nu mai credea în mine. Nu o să pot să mă cert niciodată cu conducerea şi cu oamenii care sunt la Rapid”.

În vârstă de 25 de ani, Horaţiu Moldovan mai are contract cu Rapid București până în iunie 2025, însă clauza de reziliere de aproximativ 800.000 de euro îi permite să se transfere la orice alt club care achită această sumă.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Proiectul de OUG pentru comasarea alegerilor, în transparență publică. Localele și europarlamentarele vor avea loc pe 9 iunie

Ministerul Afacerilor Interne a pus, joi, în transparenţă publică, proiectul ordonanţei de urgenţă privind măsurile avute în vedere pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din...

“Băi, Nicu D. Frânaru, du-te acasă!”

În mandatul său de aproape patru ani, Nicușor Dan a reușit cel mai dramatic salt înapoi al Capitalei din întreaga istorie. Vechea administrație a...

Studiu: Dieta preferată de români. Cât se va extinde obezitatea în rândul populației

Obezitatea este o problemă majoră de sănătate publică la nivel Mondial, potrivit statisticilor, peste 4 miliarde de oameni putând deveni supraponderali sau obezi în...
Ultima oră
Pe aceeași temă