13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalSpectacol total în Copou. Remiză cu șase goluri în capitala Moldovei

Spectacol total în Copou. Remiză cu șase goluri în capitala Moldovei

Politehnica Iaşi și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 3-3, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou, în etapa a 16-a a Ligii 1.

Cu moralul ridicat după o serie de patru meciuri fără înfrângere, trupa lui Leo Grozavu a început partida de pe teren propriu în forță, iar în minutul 22 conducea pe tabelă cu 2-0, după golurile reușite de Harrison și Katanec.

A urmat apoi o adevărată „remontada” a feroviarilor. CFR Cluj a redus din diferență în minutul 27, prin Avounou, pentru ca Ajeti să reușească egalarea, în minutul 39, cu un șut puternic din apropierea punctului cu var. Ardelenii au trecut în avantaj în minutul 44. Muhar a centrat excelent, iar Otele a reluat cu capul de la marginea careului mic și a reușit să marcheze.

Ieșenii au egalat după o oră de joc prin același Harrison, servit de Ispas. În minutul 69, după pasa lui Avounou, Bîrligea a pătruns în careu și a reușit să înscrie, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Până la final nu s-a mai marcat, astfel că partida s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

La finalul meciului din Copou, președintele ardelenilor, Cristi Balaj, a acuzat maniera de arbitraj, invocând faptul că golul lui Bîrligea a fost anulat eronat. „Este frustrant. Linia (n.r. în camera VAR) nu este trasă de la umăr, este de undeva de la nivelul cotului. Eu contest faptul că proiecția nu a fost trasă dinspre umăr. Există o cameră la nivelul solului, iar aceea e cea mai bună, cea mai bine poziționată. Piciorul jucătorului de la Iași e mai în spate. (…) Uneori, arbitrii din camera VAR doresc să susțină sau să acopere ceea ce decid arbitrii din teren. Din punctul meu de vedere, golul a fost anulat incorect”, a spus Balaj, într-o intervenție la Digi Sport.

După acest rezultat, CFR Cluj a egalat-o pe FCSB în clasamentul Ligii 1, cu 31 de puncte, în timp ce Politehnica Iași ocupă locul 11, cu 18 puncte.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...
Ultima oră
Pe aceeași temă