15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalPoli Iași, victorioasă în restanța cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Poli Iași, victorioasă în restanța cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Poli Iaşi a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0, joi seara, pe teren propriu, într-un meci restant din etapa a 7-a a Ligii 1.

Politehnica Iași a izbutit primul succes pe teren propriu din acest campionat în restanța cu Sepsi OSK. Oaspeții au obținut un penalty în minutul 4, dar Cosmin Matei l-a irosit. Unicul gol al partidei a fost înscris în debutul reprizei secunde de brazilianul Luis Phelipe, după o combinaţie frumoasă a ieşenilor.

Poli a ratat apoi o ocazie mare în minutul 51, iar asta ar fi putut să-i coste pe ieșeni, dacă arbitrajul video nu anula golul marcat de Gabriel Debeljuh în minutul 81.

Antrenorul gazdelor, Leo Grozavu, a fost eliminat pentru proteste în min. 82. Grozavu s-a aflat

La meciul cu numărul 200 ca antrenor în prima ligă, Leo Grozavu a fost trimis în tribune pentru proteste.

După acest succes, Poli Iași acumulează 14 puncte și urcă pe poziția a zecea în clasamentul Ligii 1, în timp ce Sepsi OSK coboară pe 12, cu 12 puncte.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

BEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot va fi luni, 29 aprilie

Preşedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot al...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă