13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalȘeicii de la PSG i-au stabilit prețul lui Mbappe. Suma colosală pentru...

Șeicii de la PSG i-au stabilit prețul lui Mbappe. Suma colosală pentru care poate părăsi Parc des Princes

Șefii lui PSG i-au dat un ultimatum lui Kylian Mbappe în privinţa viitorului său pe Parc des Princes: ori își prelungește contractul cu francezii, ori se transferă.

Zilele superstarului francez Kylian Mbappe la Paris Saint Germain sunt numărate, după ce conducerea formației din Hexagon l-a pus să aleagă între a-şi prelungi contractul sau a pleca la o altă echipă în această vară.

Transferul este iminent, având în vedere că, în urmă cu puțin timp, fotbalistul în vârstă de 24 de ani a informat-o pe PSG, prin intermediul unei scrisori, că sezonul 2023/2024 va fi ultimul petrecut de el pe Parc des Princes.

Dacă în 2022, atunci când i-a expirat vechiul acord cu parizienii, Mbappe a ales să rămână la campioana Franței, în locul unei plecări la Real Madrid, acum lucrurile s-au schimbat. Decizia lui Mbappe i-a înfuriat pe șeici, care, pentru a nu-și pierde „perla” gratis, i-au stabilit acestuia prețul: 200 de milioane de euro.

Pentru a-l aduce pe Santiago Bernabeu, Real Madrid, care a negociat și vara trecută cu Mbappe, este pregătită să ofere suma cerută de PSG, singurul aspect la care cele două formații ar mai avea de lucrat fiind bonusurile. Madrilenii oferă 20 de milioane, în timp ce PSG ar dori să obțină 50.

Se pare că și Fayza Lamari, care este mama şi, totodată, impresarul lui Mbappe, pune presiune pe conducătorii de pe Parc des Princes pentru ca transferul la Real Madrid să se finalizeze cât mai repede. Plecarea lui Benzema din această vară este un alt argument care îi lasă calea liberă lui Mbappe către Real, fanii madrilenilor cerând conducerii aducerea unui vârf la fel de prolific.

În locul lui Mbappe, oficialii celor de la PSG vor să îl transfere pe Marcus Rashford, președintele Nasser Al-Khelaifi întâlnindu-se deja cu agentul atacantului de la Manchester United.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă