13.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalRapid a transferat un nou fotbalist pus pe liber de FCSB. Iulian...

Rapid a transferat un nou fotbalist pus pe liber de FCSB. Iulian Cristea este noul jucător al giuleștenilor

După Răzvan Oaidă, Rapid Bucureşti a transferat un nou fotbalist trecut prin curtea rivalei FCSB. Giuleștenii s-au înțeles cu fundașul Iulian Cristea, care a semnat un contract pe două sezoane.

„Mă bucur că am ales acest club de tradiţie din ţară şi sper să facem performanţă împreună. Sunt mândru de faptul că am primit această ofertă. Vin de la o rivală, dar acum îmi doresc să dau totul pentru Rapid. E o atmosferă deosebită în Giuleşti, un public foarte frumos care te face să ţi se ridice părul de pe mâini”, a declarat fundaşul de 28 de ani pentru site-ul giuleștenilor.

În vârstă de 28 de ani, Cristea a crescut la juniorii lui Gaz Metan Mediaş, iar din 2013 a jucat pentru formaţia de seniori a medieşenilor.

În 2019, Iulian a fost transferat la FCSB, formaţie pentru care a evoluat în ultimele patru sezoane şi jumătate.

Pentru echipa naţională a României, Cristea a jucat patru meciuri, iar pentru formaţia U21 a bifat şase prezenţe.

Iulian Cristea reprezintă cel de-al patrulea transfer al rapidiștilor din această vară, după Omar El Sawy (ultima oară la FK Csikszereda), Răzvan Oaidă (FCSB) şi Christopher Braun (CFR Cluj).

La capitolul plecări, până acum, gruparea giuleşteană s-a despărţit de patru jucători: Ljuban Crepulja, Damien Dussaut, Younes Bnou Marzouk şi Antonio Sefer.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR: “Mă simt ca acasă aici, mă motivează totul”

Dan Petrescu, antrenorul legendar care se întoarce pentru al patrulea mandat la conducerea echipei de fotbal CFR Cluj, a subliniat într-o conferință de presă...
Ultima oră
Pe aceeași temă