22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSportFotbalPrima plecare importantă de la Rapid. Antonio Sefer s-a înțeles cu Hapoel...

Prima plecare importantă de la Rapid. Antonio Sefer s-a înțeles cu Hapoel Beer Sheva

Mijlocașul rapidist Antonio Sefer a fost achiziționat de Hapoel Beer Sheva, vicecampioana Israelului, formație la care mai evoluează atacantul Adrian Păun.

„Unul dintre cei mai vechi jucători ai Rapidului, Antonio Sefer, s-a transferat astăzi în prima ligă israeliană, la Hapoel Beer Sheva. Toni a trăit alături de Rapid momente superbe, promovările din a Liga III-a şi Liga a II-a, fiind mai mereu un om de bază. Mulţumim pentru tot, Toni! Îţi urăm mult succes şi rămâi mereu unul dintre noi”, se menţionează pe site-ul formației Rapid București.

Într-o declaraţie publicată pe pagina oficială de Facebook a clubului Hapoel Beer Sheva, Sefer a afirmat că este fericit de alegerea făcută. „Sunt foarte fericit să mă alătur clubului Hapoel Beer Sheva şi să încep un nou capitol în cariera mea. Am primit mesaje de încurajare de la fani şi abia aştept să îi cunosc. Sper să acumulăm experienţe interesante împreună”, a afirmat Sefer.

Antonio Sefer a semnat un contract valabil 4 sezoane cu Hapoel Beer Sheva. Pentru acest transfer, Rapid va încasa aproximativ 500.000 de euro, iar Sefer va primi un salariu lunar de 30.000 de euro, plus alte bonusuri de obiectiv.

Gruparea israeliană a încercat să îl achiziţioneze pe jucătorul român şi în pauza competiţională din iarnă, însă atunci nu s-a ajuns la un acord între cele două părţi.

Legitimat în februarie 2019, Antonio Sefer mai avea contract cu Rapid până în 2025. El a evoluat în 141 de meciuri în tricoul alb-vişiniu, reuşind 19 goluri şi 17 pase decisive.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

ONU cere anchetă independentă, după descoperirea unor gropi comune în Gaza

Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a cerut vineri o anchetă "independentă" şi "imediată" după descoperirea în jurul spitalelor din Gaza a...

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...

Rusia – Ucraina, ziua 787: Peste 1.700 de localnici, nevoiți să se refugieze din Harkov

Ofensiva terestră rusă din regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei a determinat evacuarea a 1775 de locuitori, a comunicat ast[zi în mediile sociale guvernatorul regiunii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă