15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalRadu Drăguşin, dat ca și transferat în Premier League, după golul reușit...

Radu Drăguşin, dat ca și transferat în Premier League, după golul reușit împotriva lui Inter

Fundaşul român Radu Drăguşin a marcat golul echipei Genoa, care a terminat la egalitate cu Inter Milano, scor 1-1, pe teren propriu, în etapa a 18-a din Serie A. Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, Drăgușin s-a înțeles cu Tottenham, singurul impediment pentru transferul în Marea Britanie fiind suma de transfer: Spurs oferă 25 de milioane de euro, iar Genoa cere 30.

Inter Milano a deschis scorul în minutul 42 prin Marko Arnautovic, dar Genoa a restabilit egalitatea în minutele adiţionale ale primei reprize, prin Drăguşin, cu o lovitură de cap, la un corner (45+7).

Drăguşin, care a primit un cartonaş galben în min. 69, are 2 goluri marcate în 18 partide în acest sezon. Atacantul George Puşcaş a fost rezervă la gazde.

Acesta este posibil să fi fost printre ultimele meciuri ale fundașului român la Genoa. Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, Drăgușin s-a înțeles cu Tottenham, singurul impediment pentru transferul în Marea Britanie fiind suma de transfer: Spurs oferă 25 de milioane de euro, iar Genoa cere 30.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Germania vizează să-și reia poziția geopolitică printr-o relansare economică

Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...
Ultima oră
Pe aceeași temă