21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalPolitehnica Iași a înfrânat Rapidul. Giuleștenii, la primul eșec din acest an

Politehnica Iași a înfrânat Rapidul. Giuleștenii, la primul eșec din acest an

Politehnica Iași i-a provocat prima înfrângere din acest an Rapidului, după ce s-a impus cu scorul de 3-1, sâmbătă seară, pe teren propriu, în etapa cu numărul 27 a Ligii 1.

După o primă repriză prea puţin spectaculoasă, Rapid a reuşit să deschidă scorul prin kosovarul Ermal Krasniqi, în minutul 52. Ieşenii au egalat după numai trei minute, prin tunisianul Adel Bettaieb, după o gafă de proporţii a lui Cristian Săpunaru.

Finalul a fost unul incandescent, în care Rapid a căutat golul victoriei, însă Poli Iaşi a reuşit să marcheze două goluri. Elevii lui Grozavu au preluat conducerea prin reuşita lui Alin Roman din minutul 87, cu un şut fără preluare, din pasa brazilianului Allanzinho. Harrison a închis tabela în minutele de prelungire, din pasa lui Jatoba.

Rapid venea după cinci victorii obţinute în acest an şi două egaluri la finalul anului trecut.

După acest insucces, giuleștenii rămân la șapte puncte în spatele liderului FCSB, care mai are de jucat meciul cu FC Botoșani, de pe teren propriu.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Scrima românească, reprezentată la Paris! Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice

Floretista Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a câştigat concursul desfăşurat sâmbătă la turneul preolimpic de scrimă de...

Sondaj. Imediat după ce și-a relansat candidatura, Gabriela Firea a trecut înaintea lui Piedone, însă după Nicușor Dan

Gabriela Firea ar fi pe locul al doilea în preferințele de vot pentru Primăria Capitalei, după Nicușor Dan, indică un sondaj realizat de grupul...

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...
Ultima oră
Pe aceeași temă