15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalHoraţiu Feşnic, delegat la o partidă din Europa League

Horaţiu Feşnic, delegat la o partidă din Europa League

Arbitrul român Horaţiu Feşnic va conduce meciul dintre Aris Limassol şi Glasgow Rangers, care va avea loc joi, de la ora 19:45, la Limassol, în Grupa C a Europa League.

Arbitri asistenţi au fost delegaţi pentru acest meci Valentin Avram şi Alexandru Cerei, iar al patrulea oficial va fi Andrei Chivulete.

Arbitru video a fost nominalizat Ovidiu Haţegan, iar arbitru asistent video a fost desemnat Cătălin Popa.

Campioana Ciprului a pierdut în prima etapă, 2-3 cu Sparta Praga, în deplasare, în timp ce vicecampioana Scoţiei a dispus de Real betis Sevilla cu 1-0, pe teren propriu.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...
Ultima oră
Pe aceeași temă