25.7 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăSocialO mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro.

“Conducătorul auto şi-a dat seama că maşina are o problemă, a oprit pe banda de urgenţă şi a coborât imediat, împreună cu pasagerul care îl însoţea. În momentul în care unul dintre aceştia a deschis portbagajul, maşina a fost cuprinsă de flăcări”, a precizat sursa citată.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Aceştia au constatat faptul că autoturismul ardea în totalitate, cu degajări mari de fum. Incendiul era extins şi la vegetaţia de pe marginea drumului, pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp.

Nu au fost persoane rănite, a precizat ISU Giurgiu.

Cel mai probabil evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

Un autoturism s-a făcut scrum într-o localitate din Giurgiu după un scurtcircuit

Un autoturism a luat foc și s-a făcut scrum, sâmbătă, în localitatea Novaci din judeţul Giurgiu, şoferiţa care era singură în maşină reuşind să iasă la timp, în momentul care şi-a dat seama că are o problemă la compartimentul motor.

“ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această după-amiază în localitatea Novaci, judeţul Giurgiu, după ce un autoturism a luat foc. Conducătoarea auto, o femeie din judeţul Giurgiu, a văzut că fumul ce iese de sub capotă este din ce în ce mai dens, a coborât din maşină şi a solicitat sprijinul autorităţilor, conform agerpres.ro.

Acest autoturism ce s-a făcut scrum la Giurgiu a fost stins în cele din urmă de pompieri, iar flăcările se pare că au izbucnit de la un scurtcircuit

În scurt timp, autoturismul a fost cuprins de flăcări. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Crosul „Bucuria Alergării cu Invictus” – Ediția I

COMUNICAT DE PRESĂ Prima ediție a Crosului „Bucuria alergării cu Invictus", va avea loc sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 08.30, în Parcul Municipal Vest...

Șoșoacă și Lazarus, oficial europarlamentari

Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S. România, și Luis-Vicențiu Lazarus sunt în mod oficial europarlamentari, anunță formațiunea politică. „Această victorie nu este doar a noastră, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă