13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGică Hagi, înaintea duelului cu FCU Craiova: „Ne-au dat o lecție în...

Gică Hagi, înaintea duelului cu FCU Craiova: „Ne-au dat o lecție în meciul tur”

Înaintea meciului cu FCU Craiova, antrenorul Farului Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat că oltenii i-au dat o lecţie formației sale în meciul tur, prin victoria cu 4-0.

El speră ca echipa sa să repete vineri jocul bun prestat în primul meci oficial al acestui an, cu Universitatea Craiova, câştigat cu scorul de 2-1.

„Am început anul foarte bine. Am avut o deplasare foarte grea la Craiova, unde echipa a arătat că am făcut o pregătire foarte bună, că am făcut bine că am rămas acasă, chiar dacă clima a fost mai grea. Cred că s-a văzut pe teren, echipa a arătat bine, am câştigat într-o deplasare grea. Acum întâlnim acasă cealaltă echipă din Craiova. Va fi un meci total diferit din punctul meu de vedere, cu un adversar la fel de talentat şi de valoros, care are foarte mult talent. Jucăm acasă şi de asta spun că va fi un pic diferit, în sensul de a controla jocul şi intensitatea. Sperăm să o facem, ştiu că suntem capabili. Eu sunt încrezător în potenţialul echipei. Suntem conştienţi de faptul că adversarul ne-a dat o lecţie în tur, pentru cum am intrat pe teren. Sperăm să repetăm jocul bun făcut la Craiova, în deplasare. Muncim pentru a lua cele trei puncte”, a declarat Hagi.

Tehnicianul spune că îi plac meciurile în care se marchează multe goluri, dar că preferă ca vineri echipa sa să înscrie unul mai mult decât adversarul.

„Eu vreau să dăm un gol mai mult decât ei, chiar dacă îmi place să se marcheze multe goluri, acum nu contează câte se vor marca. Toate meciurile sunt grele la început, contează să ţi-l faci uşor, trebuie să facem un meci bun. Ceea ce am văzut în prima etapă, îmi dă încredere că putem face şi mai bine”, a mai spus Hagi.

Farul Constanţa întâlnește FCU Craiova vineri, de la ora 20:00, pe terenul Central din Ovidiu, în prologul etapei cu numărul 23 a Ligii 1.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...

Conferința „ Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România după 1989” va încheia reuniunea hipică de excepție de duminică de la Hipodromul Ploiești

A patra reuniune hipică din acest an, de la Hipodromul din Ploiești, va fi una de excepție, în program fiind cinci curse de trap....
Ultima oră
Pe aceeași temă