19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Georgina l-a dat de gol pe Cristiano Ronaldo

GALERIE FOTO. Georgina l-a dat de gol pe Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez, iubita superstarului portughez Cristiano Ronaldo, a dezvăluit când are de gând să se retragă cvintuplul câștigător al Balonului de Aur.

Partenera de viață a lui CR7 a uimit la Săptămâna Modei de la Paris, unde a defilat într-o rochie inspirată din echipamentul de joc pe care portughezul l-a avut la Manchester United. Pe fața ținutei era inscripționat numărul șapte, făcut celebru de Ronaldo pe Old Trafford, dar și autograful acestuia.

Pe lângă apariția de senzație, aceasta a făcut o declarație la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Într-un videoclip care a răvășit internetul, Georgina l-a dat de gol pe Ronaldo. Concret, aceasta a vorbit despre momentul în care lusitanul va agăța ghetele în cui. „Cristiano, într-un an e gata. Poate doi, nu știu sigur”, a spus diva cu 59 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Ronaldo, care a împlinit 39 de ani în urmă cu o lună, își încheie contractul cu Al-Nassr în 2025. Deținătorul a cinci Baloane de Aur, Cristiano Ronaldo visează să joace la Cupa Mondială din 2026. Până acum, cea mai mare performanță reușită de CR7 cu Portugalia la un Mondial este semifinala din 2006, pierdută cu 1-0 în fața Franței lui Zinedine Zidane.

Totul depinde însă de condiția fizică în care va fi fotbalistul cu cele mai multe selecții (205) și goluri (128) din istoria primelor reprezentative ale lumii.

Fostul selecționer al Portugaliei, Fernando Santos, crede că Ronaldo „nu este un jucător care să își coboare nivelul” și spune că „atunci când va simți că nu mai poate fi Ronaldo cel de odinioară, se va retrage”.

Ronaldo și Georgina formează un cuplu de peste șapte ani. Cei doi s-au întâlnit în 2016, pe vremea când aceasta lucra într-un magazin Gucci din Madrid, iar Cristiano juca pentru Real.

Până să îl cunoască pe „CR7”, viața brunetei nu a fost deloc ușoară. A dezvăluit asta chiar ea, în documentarul „Eu sunt Georgina”, difuzat pe Netflix. „Sosirea mea la Madrid a fost extraordinară. Căutam apartamente ieftine, trei sute de euro. Am ajuns să dorm într-un apartament care fusese o cameră de depozitare. Era frig iarna și cald vara. (…) În ziua în care l-am cunoscut pe Cristiano, viața mi s-a schimbat. Știu cum e să începi de jos și să te chinui să ajungi cu banii la final de lună. Empatizez mult cu oamenii, datorită originilor mele umile”, a declarat Georgina Rodriguez.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă