15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalCristiano Ronaldo are probleme în Arabia Saudită. „Totul are o limită, indiferent...

Cristiano Ronaldo are probleme în Arabia Saudită. „Totul are o limită, indiferent cât de faimos eşti”

Superstarul portughez Cristiano Ronaldo, component al formației Al-Nassr, este criticat în Arabia Saudită, după ce la finalul meciului cu Al-Shabab a făcut gesturi obscene la adresa fanilor echipei gazdă.

Al-Nassr s-a impus cu scorul de 3-2, după ce atacantul portughez a deschis scorul în minutul 21 din penalty, iar Talisca a reușit o dublă în minutele 46 și 84.

După fluierul final, pe reţelele de socializare au apărut videoclipuri în care Ronaldo făcea un gest obscen, cu mâna în zona pelviană, spre fanii lui Al-Shabab, care scandau numele marelui rival, Lionel Messi.

Incidentul nu a fost surprins de camerele de televiziune, dar unii comentatori saudiţi au opinat că Ronaldo ar trebui sancţionat. Conform ziarului saudit Asharq al-Awsat, Federaţia saudită de fotbal (SAFF) a demarat o anchetă în privinţa acest incident.

„Totul are o limită, indiferent cât de faimos eşti. Aşa este în ligile mari”, a spus, pe platforma X, Waleed Al Farraj, un scriitor saudit şi gazda unei emisiuni de televiziune.

Transferat la Al-Nassr în 2022, Ronaldo a marcat 22 de goluri în 20 de meciuri în acest sezon.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Conferința „ Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România după 1989” va încheia reuniunea hipică de excepție de duminică de la Hipodromul Ploiești

A patra reuniune hipică din acest an, de la Hipodromul din Ploiești, va fi una de excepție, în program fiind cinci curse de trap....

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă