21.1 C
București
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăSportFotbalFOTO Sărbătoare uriașă pentru FCSB, noua campioană a României

FOTO Sărbătoare uriașă pentru FCSB, noua campioană a României

Deși a pierdut, la București, meciul cu CFR Cluj, FCSB a sărbătorit câștigarea titlului de campioană a României.

Meciul FCSB – CFR Cluj, disputat în seara de sâmbătă, 11 mai 2024, s-a încheiat cu scorul de 0-1 (0-0) pentru CFR Cluj. Partida s-a disputat în cadrul etapei a 9-a pe Arena Națională din București. Unicul gol al partidei a fost marcat de Philip Otele în minutul 76.

În ciuda acestei înfrângeri, FCSB a obținut titlul de campioană a României, pe care nu l-a mai avut încă din anul 2015. Câștigarea titlului de către FCSB a fost sărbătorită pe Arena Națională. Jucătorii FCSB au primit tricourile de campioni, medaliile şi trofeul de campioană a României.

La meciul din 11 mai au asistat 54.673 de spectatori, ceea ce reprezintă un record pentru Arena Naţională.

FCSB mai are de disputat o partidă, cea cu Rapid București, însă indiferent de rezultatul meciului cu Rapid nu poate pierde titlul de campioană.

În urma victoriei cu 1-0 asupra FCSB, CFR Cluj are garantat locul al treilea și are speranțe pentru a termina chiar pe locul al doilea. În ultima etapă a actualului sezon, cea programată în ziua de 18 mai, CFR are meci cu Farul Constanța. Locurile 2 și 3 sunt disputate între Farul, Craiova şi CFR Cluj.

Foto: INQUAM Photos / George Călin

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă