11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalFCSB - UTA 4-0! Roș-albaștrii s-au distanțat la 11 puncte în fruntea...

FCSB – UTA 4-0! Roș-albaștrii s-au distanțat la 11 puncte în fruntea Ligii 1. Olaru a făcut show pe Arena Națională

FCSB s-a distanțat la 11 puncte în fruntea clasamentului Ligii 1, după ce a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 4-0, pe Arena Naţională, în epilogul etapei cu numărul 22.

Omul meciului a fost Darius Olaru, care a reuşit un hat-trick (20, 22, 66 – penalty), marcând primele două goluri în mai puţin de 120 de secunde, ambele după erori ale lui Tiberiu Căpuşă.

Grație acestor reușite, Olaru conduce în clasamentul golgheterilor Ligii 1, cu 13 goluri marcate. Tabela a fost închisă în minutul 82 de David Miculescu, fost jucător la UTA Arad.

„Nu mă gândesc la transfer deocamdată, trebuie să îmi fac treaba aici, mă gândesc la campionat și după la transfer. Le doresc mult succes lui Moldovan și Drăgușin, cred că vor face o treabă bună. Sper să facem cât mai mulți pasul, dar trebuie să dovedim pe teren că merităm. Nu știu cine va urma, eu îmi doresc un transfer”, a declarat Olaru, la finalul meciului, pentru Digi Sport. 

După acest succes, FCSB s-a distanțat la 11 puncte în fruntea clasamentului Ligii 1. Roș-albaștrii conduc ierarhia cu 47 de puncte, fiind urmați de CFR Cluj (36 puncte) și Rapid București (36 puncte).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă