11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalFC U Craiova a făcut instrucție cu CS Mioveni. Oltenii au învins...

FC U Craiova a făcut instrucție cu CS Mioveni. Oltenii au învins cu 3-0

FC U Craiova a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 3-0, luni seara, pe teren propriu, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii 1.

Echipa antrenată de Nicolo Napoli s-a desprins după pauză, deschizând scorul prin Dragoş Albu (52), după o combinaţie cu Radu Negru. Albu a majorat diferenţa din penalty (66), după un henţ comis de Adrian Scarlatache.

Argentinianul Juan Bauza a închis tabela la ultima fază (90+5).

CS Mioveni are o singură victorie în ultimele opt etape, patru egaluri şi trei înfrângeri. FC U Craiova venea după două eşecuri consecutive.

În sezonul regulat, meciul de la Mioveni s-a încheiat nedecis, 2-2, iar FC U a câştigat la Craiova cu 2-1.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă