18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalSepsi OSK, ultima echipă calificată în play-off. Covăsnenii au făcut scor cu...

Sepsi OSK, ultima echipă calificată în play-off. Covăsnenii au făcut scor cu FCU Craiova

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a calificat în play-off-ul Ligii 1 după ce a învins-o clar pe FC U Craiova, cu scorul de 4-0, pe teren propriu, într-un meci reprogramat după ce a fost suspendat la finalul lunii ianuarie.

Deţinătoarea Cupei României, care a făcut o primă repriză formidabilă, a deschis scorul rapid, prin Nicolae Păun (7), după o minge respinsă de portarul Ionuţ Gurău la centrarea lui Marius Ştefănescu.

Gazdele şi-au majorat diferenţa în minutul 16, când şutul lui Mihai Bălaşa, după o eroare a lui Gurău, a fost deturnat în propria poartă de goalkeeper-ul craiovean.

Mijlocaşul croat Adnand Aganovic (44) a înscris al treilea gol al covăsnenilor, cu un şut de la 25 de metri, deviat de un fundaş.

Atacantul slovac Pavol Safranko (48) a închis tabela, cu o reluare din apropiere, după ce Mihai Bălaşa a trimis mingea în bară, la un corner.

FC U Craiova a înscris şi ea în minutul 85, dar golul lui Sekou Sidibe nu a fost acordat din cauza unei poziţii de ofsaid la Juan Bauza.

Comisia de Recurs a decis ca partida disputată la Sf. Gheorghe la finalul lunii ianuarie și suspendată de arbitru în minutul 26 din cauza scandărilor cu caracter xenofob ale fanilor Craiovei să se rejoace.

Duminică, Sepsi OSK va juca în deplasare cu Farul Constanţa, în prima etapă din play-off, iar FC U Craiova a evolua luni pe teren propriu cu CS Mioveni, în prima rundă din play-out.

Iată clasamentul play-off-ului

1. Farul Constanța32p
2. CFR Cluj*32p
3. FCSB*29p
4. Universitatea Craiova27p
5. Rapid București26p
6. Sepsi OSK21p
*CFR Cluj și FCSB au beneficiat de rotunjire.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă