12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportFotbalDinamo și-a găsit atacant! „Câinii” au transferat un internațional kosovar

Dinamo și-a găsit atacant! „Câinii” au transferat un internațional kosovar

Dinamo a anunțat transferul atacantului kosovar Astrit Selmani, care a evoluat ultima oară la formația suedeză IFK Goeteborg.

Născut la Malmo, Selmani are dublă cetăţenie, kosovară şi suedeză, și şi-a început cariera în fotbalul suedez, unde a evoluat pentru Aengelholm, Kristianstads, Rosengaard, Torns, Varberg şi Hammarby, fiind transferat în vara anului 2022 de Hapoel Beer Sheva.

Selmani nu s-a adaptat în Israel, fiind împrumutat, pe parcursul anului trecut, la Midtjylland (Danemarca) şi la IFK Goeteborg (Suedia).

În prima ligă a Suediei, Selmani a marcat 26 de goluri, pentru Varberg şi Hammarby.

Noul atacant dinamovist are 5 selecţii pentru prima reprezentativă a Kosovo. A jucat 3 meciuri în preliminariile Cupei Mondiale din 2022 şi a marcat un gol în meciul amical Kosovo – Burkina Faso.

Selmani este al şaptelea transfer făcut de Dinamo în această iarnă, după fundaşul central nord-macedonean Darko Velkovski, mijlocaşului croat Domagoj Pavicic, mijlocaşului ofensiv moldovean Petru Neagu, mijlocaşul francez Eddy Gnahore, mijlocaşul bulgar Gheorghi Milanov şi portarul moldovean Dorian Răilean.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Lăcrămioara Perijoc boxează pentru aur la Campionatele Europene de la Belgrad

Pugilista română Lăcrămioara Perijoc va lupta pentru medalia de aur în cadrul categoriei 54 kg, la Campionatele Europene de box de la Belgrad, după...

Puntea dintre jocurile virtuale și cele fizice

În peisajul jocurilor de noroc online, apariția cazinourilor live mobile a apărut ca o punte semnificativă între domeniul virtual și experiența tradițională a cazinourilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă