20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportFotbalDennis Man şi Valentin Mihăilă vor juca în Serie A! Parma a...

Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor juca în Serie A! Parma a promovat matematic

Parma, echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a promovat matematic în Serie A, după ce a remizat miercuri în deplasare cu Bari, 1-1, în etapa cu numărul 36 din Serie B.

Parma a deschis scorul în minutul 51 prin Ange Bonny, dar Bari a egalat în minutul 69, graţie lui Valerio Di Cesare. Valentin Mihăilă a jucat tot meciul, în timp ce Dennis Man a rămas pe banca de rezerve.

La Bari, George Puşcaş nu a jucat din cauza accidentării la deget, în timp ce Malcom Edjouma, fost jucător în campionatul României, la FCSB, a fost rezervă neutilizată.

După punctul câștigat cu Bari, Parma este sigură ca va încheia pe unul din primele două locuri din Serie B, care asigură promovarea directă. Cu două etape înainte de final, „cruciații” conduc în clasament cu 74 de puncte, fiind urmați de Como (71 puncte) și Venezia, care are 67 de puncte.

Fanii Parmei au sărbătorit revenirea în prima ligă italiană pe străzile orașului.

În acest sezon, cei doi fotbaliști români au pus umărul la promovarea în Serie A. Mihăilă are 5 goluri în 30 de meciuri jucate, în timp ce Man are 11 goluri.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

CNAIR va prelua de la Primăria Lugoj construirea unui nou rutier pe centura orașului

CNAIR va construi cu fonduri europene un nod rutier pe DN 6 Centura Lugoj la intersecția cu DJ 680 (lângă producătorul de piese auto...

Parașutiștii și echipajul de zbor, în pericol din cauza închirierii avioanelor AN-2 scoase din uz

Un recent accident aviatic petrecut la Aerodromul Spătaru din Buzău a adus la lumină o situație îngrijorătoare în cadrul Ministerului Apărării Naționale (MApN)....
Ultima oră
Pe aceeași temă