27 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSportFotbalDănuţ Coman și-a găsit echipă! Va conduce o fostă campioană a României

Dănuţ Coman și-a găsit echipă! Va conduce o fostă campioană a României

Dănuţ Coman este noul președinte al formației de ligă secundă C Argeş, după ce Consiliul Local Piteşti a aprobat propunerea făcută de primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, de numire în funcție a fostului portar.

Mihai Foamete, care îndeplinea funcţia până acum, fiind reprezentantul Primăriei şi Consiliului Local Piteşti în cadrul clubului FC Argeş, a demisionat joi, iar Consiliul Local a ratificat retragerea sa.

Până la jumătatea lunii aprilie, Coman a fost președintele celor de la FC Hermannstadt. Înainte de a ocupa această funcţie la FC Hermannstadt, Coman a fost președinte la defuncta Astra Giurgiu, campioană a României sub conducerea fostului goalkeeper.

Dănuţ Coman şi-a început cariera la Aripi Piteşti, iar apoi a jucat la FC Argeş până în 2004, ulterior evoluând la Rapid, FC Braşov, FC Vaslui şi Astra Giurgiu.

Alături de Coman, cel mai probabil, va veni și Nicolae Dică, cel care va ocupa funcția de antrenor principal.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă