18.2 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăSportFotbalDănuţ Coman și-a găsit echipă! Va conduce o fostă campioană a României

Dănuţ Coman și-a găsit echipă! Va conduce o fostă campioană a României

Dănuţ Coman este noul președinte al formației de ligă secundă C Argeş, după ce Consiliul Local Piteşti a aprobat propunerea făcută de primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, de numire în funcție a fostului portar.

Mihai Foamete, care îndeplinea funcţia până acum, fiind reprezentantul Primăriei şi Consiliului Local Piteşti în cadrul clubului FC Argeş, a demisionat joi, iar Consiliul Local a ratificat retragerea sa.

Până la jumătatea lunii aprilie, Coman a fost președintele celor de la FC Hermannstadt. Înainte de a ocupa această funcţie la FC Hermannstadt, Coman a fost președinte la defuncta Astra Giurgiu, campioană a României sub conducerea fostului goalkeeper.

Dănuţ Coman şi-a început cariera la Aripi Piteşti, iar apoi a jucat la FC Argeş până în 2004, ulterior evoluând la Rapid, FC Braşov, FC Vaslui şi Astra Giurgiu.

Alături de Coman, cel mai probabil, va veni și Nicolae Dică, cel care va ocupa funcția de antrenor principal.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

NEWS ALERT. Cod roșu de furtună în București și judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi seara avertizări cod roşu de furtună pentru municipiul Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi...

Șoșoacă a leșinat după ce ar fi înghițit un jandarm de la brută(rie) care i-a căzut greu

Ilustrație: Marian Avramescu Serviciul de Ambulanță și SMURD au fost apelate să intervină, după ce senatoarea cu potențial de europarlamentar și cu SOS, dar...

Lasconi l-a luat pe Drulă pe la spate, cu avânt (câmpu)lungesc

Ilustrație: Marian Avramescu Alegerile locale și europarlamentare, teoretic, finalizate recent – dacă mai facem uitate câteva sute/mii buletine de vot – au scos la...
Ultima oră
Pe aceeași temă