Cristoph Daum vrea să renunțe la funcția de selecționer al echipei naționale

Cristoph Daum negociază cu conducerea Federației Române de Fotbal rezilierea contractului prin care a devenit selecționerul echipei naționale a României.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 06.09.2017 - 21:38

Cristoph Daum negociază cu conducerea Federației Române de Fotbal rezilierea contractului prin care a devenit selecționerul echipei naționale a României, potrivit ProSport.

Informația este confirmată, parțial, și de presa germană, potrivit căreia antrenorul german ar fi declarat că „singura întrebare e cum vom termina acest lucru într-un mod rezonabil", potrivit DPA, citat de Mediafax.

La mijloc mai este o singură lună din contractul lui Christoph Daum, care avea mandat până la sfârşitul preliminariilor (octombrie sau, dacă s-ar fi ajuns la meciurile de baraj, noiembrie). Obiectivul era calificarea la Mondialele din 2018. În caz contrar, contractul se încheia, iar părţile puteau discuta prelungirea.

Cu tot cu taxe, salariul anual al germanului a fost de 1,1 milioane de euro. Contractele stafului său au dus costurile, pentru FRF, până în preajma sumei de două milioane de euro.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...