13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăVideoQatar ripostează împotriva „minciunilor” israeliene

Qatar ripostează împotriva „minciunilor” israeliene

Doha, Qatar – Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Qatar, Majed Mohammed al-Ansari, a criticat membrii oficialității israeliene, inclusiv miniștri din guvernul Netanyahu, pentru „minciunile” lor despre Qatar și rolul său de mediator în războiul Israel-Hamas.

Majed Mohammed al-Ansari, purtător de cuvânt al Ministerului de Externe din Qatar : „Nu este un secret că au fost făcute declarații de către un număr de oficiali israelieni, inclusiv miniștri din guvernul Netanyahu, care au vorbit negativ despre medierea Qatarului, și toți știu care este rolul Qatarului, natura sa și detaliile sale în etapa anterioară, și au fabricat minciuni despre acest rol exclusiv din poziționare politică.”

Majed Mohammed al-Ansari, purtător de cuvânt al Ministerului de Externe din Qatar: „Așa cum am spus, reevaluăm rolul nostru ca mediatori. Dar orice decizii privind această problemă nu vor fi luate decât după ce terminăm această evaluare și suntem pregătiți să comunicăm rezultatele acestei evaluări.”

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă