-0.9 C
Bucharest
Monday, 27 November 2023
HomeSportFotbalBogdan Racoviţan rupe plasele în Polonia. Fundașul român a reușit un nou...

Bogdan Racoviţan rupe plasele în Polonia. Fundașul român a reușit un nou gol în Ekstraklasa

Fundaşul român Bogdan Racoviţan a marcat un gol pentru Rakow Czestochowa, care a surclasat-o pe Zagebie Lubin cu scorul de 5-0, duminică, pe teren propriu, în campionatul de fotbal al Poloniei.

Internaționalul român a deblocat tabela chiar din minutul 4, cu o lovitură de cap, pentru campioana Poloniei. Celelalte goluri au fost reuşite de John Yeboah (39, 51), Ante Crnac (54) şi Sonny Kittel (66).

În 12 partide jucate în acest sezon de Ekstraklasa, Bogdan Racoviţan are 3 goluri marcate. Celălalt român din lotul lui Rakow, Deian Sorescu, nu a făcut parte din lot pentru acest meci.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Suveraniștii vor să lanseze lebăda albă în viitoarea baltă electorală

Blocul Suveranist Român a primit botezul în weekend. Șapte partide și-au unit destinul. Prin anunțul făcut de Eugen Orlando Teodorovici, la conferința de lansare...
Ultima oră
Pe aceeași temă