16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportFotbalBogdan Racoviţan, „dublă” pentru Rakow, împotriva echipei lui Gâlcă

Bogdan Racoviţan, „dublă” pentru Rakow, împotriva echipei lui Gâlcă

Fundaşul român Bogdan Racoviţan a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, duminică, în meciul câştigat pe teren propriu cu scorul de 3-0 în faţa formaţiei Radomiak Radom, în etapa a 10-a a campionatului de fotbal al Poloniei.

Racoviţan a înscris în minutele 3 şi 61, celălalt gol al campioanei fiind marcat de John Yeboah, în minutul 82. Acestea au fost primele goluri marcate de Racoviţan în acest campionat, în care a jucat opt partide.

Celălalt român de la campioana Poloniei, Deian Sorescu, a intrat la pauză. De menționat că Radomiak Radom este antrenată de tehnicianul român Constantin Gâlcă, cel care a cucerit ultimul titlu cu FCSB.

După acest rezultat, Rakow ocupă locul al treilea în clasament, cu 19 puncte, fiind devansată de Slask Wroclaw, care are 22 puncte, şi de Legia Varşovia, cu 20 de puncte.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Un nou gol pentru Mihăilă în Serie B! Parma, campioană în liga secundă din Italia

Valentin Mihăilă a înscris un nou gol pentru Parma, care a terminat la egalitate cu US Cremonese, 1-1, duminică, pe teren propriu, în penultima...

Echipa feminină de gimnastică a României a terminat pe locul patru la Campionatele Europene de la Rimini

Echipa feminină de gimnastică a României s-a clasat pe locul al patrulea la Campionatele Europene pentru senioare de la Rimini. România (Sabrina Maneca Voinea, Ana...

VIDEO. Tragedie în a doua zi de Paște. O casă a luat foc, după ce a fost lovită de un trăsnet

Pompierii militari au intervenit în a doua zi de Paște pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o casă din municipiul Baia...
Ultima oră
Pe aceeași temă