12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportFotbalBergodi, înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Nu este un meci decisiv”

Bergodi, înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Nu este un meci decisiv”

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, spune că partida din deplasare cu CFR Cluj nu este una decisivă în lupta la titlu pentru niciuna dintre formaţii.

„Urmează primul meci cu adevărat important din acest an. CFR Cluj este la egalitate de puncte cu noi pe locul secund, aşa că ne dorim toţi să facem un meci extraordinar de bun. Numai aşa putem câştiga punct sau puncte sâmbătă. Meciul cu CFR Cluj nu este unul decisiv. E un meci important, e capul de afiş al etapei, pentru că sunt echipele de pe locul 2. Nu cred nicio clipă că echipa care pierde iese din calcule… că pierde din moral, asta da, dar campionatul e lung şi mai este şi play-off-ul. Aşa că nu cred că e deloc decisiv acest meci”, a spus Bergodi, la o conferință de presă susținută joi.

Tehnicianul este de părere că CFR Cluj are un mic avantaj prin faptul că antrenorul acesteia, Adrian Mutu, a condus în sezonul precedent formaţia giuleşteană.

„E un mic avantaj pentru CFR pentru că Adi Mutu îi cunoaşte foarte bine pe băieţii mei. Însă şi ei îl cunosc foarte bine pe el. Şi atunci vom vedea pe teren ce va fi. Dar într-adevăr, e un mic avantaj pentru ei. O remiză este un rezultat pozitiv cu CFR în deplasare. Nu semnez acum pentru o remiză, semnez pentru o victorie a noastră, pentru că noi ne ducem acolo pentru a câştiga meciul, deoarece vrem să încercăm să micşorăm distanţa faţă de liderul clasamentului”, a explicat el.

Cristiano Bergodi speră ca în partida de sâmbătă să nu aibă loc greşeli de arbitraj. „Sunt probleme de arbitraj, sigur că sunt. Sâmbătă sper că dacă se greşeşte, să fie o greşeală omenească. Sigur că e presiune şi pe arbitri, pentru că nu se poate spune că au făcut o treabă extraordinară în ultimul timp”, a menţionat Bergodi.

Partida CFR Cluj – Rapid se dispută sâmbătă, de la ora 21:15, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă