19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportFotbalBergodi prefațează primul meci oficial al Rapidului din 2024: „Ne va fi...

Bergodi prefațează primul meci oficial al Rapidului din 2024: „Ne va fi greu cu FCU Craiova”

Cristiano Bergodi, antrenorul italian al Rapidului, spune că meciul cu FCU Craiova 1948, primul oficial din 2024, va fi unul dificil, dar a subliniat că îşi doreşte să ca formaţia sa să înceapă cu dreptul noul an.

„Începem acest nou an cu un meci foarte dificil împotriva unei echipe bune, care de când a schimbat antrenorul joacă bine. Aşa că ne va fi greu cu FCU Craiova. Sunt curios şi eu cum ne vom prezenta după cantonament. Normal că vrem să debutăm cu dreptul în noul an şi să câştigăm primele trei puncte”, a afirmat tehnicianul.

„Sunt mulţumit de toate transferurile, nu am ce să le reproşez conducătorilor noştri. Ceea ce trebuia să luăm, am luat. M-am gândit mai mult la atac, pentru că se ştie că am avut acele probleme în ofensivă cu accidentările. Sperăm ca noii jucători se vor integra cât mai repede. Sunt jucători de calitate, doi dintre cei patru au jucat în campionatul nostru… dar din ce am văzut, toţi ne pot ajuta. Vom vedea dacă vor juca mâine cu Craiova sau nu. Cred că ne-am mişcat cel mai bine în această perioadă de transferuri, sincer spun”, a adăugat Bergodi.

El a menţionat că diferenţa de puncte dintre FCSB, liderul clasamentului, şi următoarele trei clasate se va micşora până la finalul sezonului regulat.

„Sincer, e greu ca FCSB să se regăsească pe locul 2 după aceste 9 meciuri rămase din sezonul regulat. Dar eu cred că această distanţă între ei şi noi, CFR sau Universitatea Craiova se poate micşora, mai ales că sunt şi meciuri directe. Apoi play-off-ul va fi, cred eu, cel mai frumos din toate timpurile, pentru că diferenţa dintre echipe nu e mare”, a explicat antrenorul.

Rapid întâlneşte formaţia FCU Craiova 1948, vineri, de la ora 20:00, pe Stadionul Rapid – Giuleşti, în cadrul etapei a 22-a a Ligii 1.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

VIDEO. Flacăra olimpică a ajuns pe mare în Franța

Flacăra olimpică a ajuns astăzi, la bordul velierului cu trei catarge Belem, în largul coastei Marsiliei, unde va debarca în cursul serii, aşteptată de...

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj la Spitalul Matei Balș din București

Actorul Florin Piersic a fost adus marți seară la București, cu o aeronavă SMURD, pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase...

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...
Ultima oră
Pe aceeași temă