14.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSportFlutur: Îi transmit lui Victoraş să stea liniştit că PDL nu are...

Flutur: Îi transmit lui Victoraş să stea liniştit că PDL nu are nevoie de sfaturile unui copilot

Liderul PDL Gheorghe Flutur i-a cerut preşedintelui PSD Victor Ponta să nu comenteze activitatea democrat-liberalilor deoarece acest partid nu are nevoie de sfaturile unui “copilot care nu a ştiut să-şi conducă propria maşină”, informează NewsIn.

“Am văzut mai nou că Victor Ponta nu are timp să se ocupe de PSD, dar are timp să se ocupe de politicile din PDL şi îi transmit lui Victoraş să stea liniştit, suntem o echipă, ştim ce avem de făcut”, a declarat democrat-liberalul Gheorghe Flutur.

Acesta a apreciat că poziţia în care se află PSD nu-l îndreptăţeşte pe social-democrat să emită aprecieri sau să dea sfaturi cu privire la activitatea PDL. “Am câştigat toate alegerile din 2007, de când ne-am înfiinţat, şi nu avem nevoie de sfaturile unui copilot care nu a ştiut să-şi conducă propria maşină”, a mai spus Flutur.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni că liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, ar fi obţinut circa 70 de milioane de euro pentru lucrări publice deoarece a promis susţinerea lui Emil Boc la şefia PDL, şi nu a lui Vasile Blaga, sumă din care îşi va “pune în buzunar jumătate”.

Banii ministerului Dezvoltării Regionale ajung nu doar la PDL, ci doar la acei membri PDL care votează cu Emil Boc şi cu Elena Udrea. Săptămâna trecută, la momentul la care Gheorghe Flutur, mă rog, un trădător notoriu, nu cred că a surprins pe cineva, a comis a nu ştiu câta trădare din cariera lui politică şi a trecut din barca lui Blaga în barca lui Boc, a primit 70 de milioane de euro a doua zi. Nu are bani pentru profesori (Guvernul Boc, n.r.), dar a primit el la drumuri judeţene care să-şi pună jumate în buzunar din ei”, a spus Ponta.

Liderul PSD a precizat că la nivelul USL există un grup de lucru care analizează alocările bugetare pe criteriii politice şi va prezenta în perioada următoare o situaţie la nivel naţional în acest caz. “E bine să afle şi cei de la PDL câţi bani primesc cei care votează cu Boc şi câţi bani nu primesc cei care votează cu Blaga”, a mai comentat Ponta.

De asemenea, el a precizat că o serie de primari PNL, PSD şi PC care au mers la Ministerul Dezvoltării să semneze actele privind acordurile de co-finanţare pe fonduri UE li s-a pus în vedere să “semneze” că la alegerile locale de anul viitor vor trece la PDL. De asemenea, respectivii primari “s-au trezit cu Elena Udrea, sau cu deputaţii şi senatorii PDL acolo venind să-şi facă poze cu ei, ca să spună iată Elena Udrea şi cu PDL vă dau bani din fonduri europene”.

Cele mai citite

Zelenski merge în Franța pe 6 iunie la a 80-a aniversare a debarcării din Normandia

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski va asista pe 6 iunie în Normandia la aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliată în Franţa, a...

DIICOT a reținut două persoane pentru că au vândut diferite cantități de substanțe psihoactive

La data de 28 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Constanța au dispus...

“Am venit, am semnat şi acum trecem la treabă cu toţii”. FCU Craiova are un nou antrenor

FCU Craiova are un nou antrenor. Formația din liga a doua a semnat cu Marius Croitoru pe o perioadă de doi ani. "Am venit, am...
Ultima oră
Pe aceeași temă