21.1 C
București
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăSocialEvenimentDIICOT a reținut două persoane pentru că au vândut diferite cantități de...

DIICOT a reținut două persoane pentru că au vândut diferite cantități de substanțe psihoactive

La data de 28 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru comiterea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație. De asemenea, unuia dintre aceștia i s-a imputat și săvârșirea infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada martie – aprilie 2024, inculpații au procurat, deținut și vândut diferite cantități de substanțe psihoactive, inclusiv 2-CMC și 2-MMC, către consumatori din județul Constanța. Tranzacțiile au fost realizate pentru sume cuprinse între 450 și 750 de lei.

Comunicatul DIICOT

La data de 28.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea a 2 inculpați, cercetați pentru comiterea infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație.

În sarcina unuia dintre aceștia s-a reținut și săvârșirea infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu.

Cercetările efectuate au reliefat că, în perioada martie – aprilie 2024, inculpații  au procurat, deținut și vândut diferite cantități de substanțe psihoactive (2-CMC și 2 MMC) către consumatori din județul Constanța, pentru sume cuprinse între 450 și 750 lei. 

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost identificate și ridicate  o cantitate de drog de risc, precum și alte  mijloace de probă.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă