25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSportFenechiu: Premierul va reuşi să elimine suspiciunile UE, este o campanie a...

Fenechiu: Premierul va reuşi să elimine suspiciunile UE, este o campanie a democrat-liberalilor

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că o reuniune a Comisiei Europene pentru a discuta situaţia României ar fi cauzată de “campania defăimătoare” a democrat-liberalilor şi a arătat că premierul va reuşi să explice aceste lucruri la Bruxelles.

 

Potrivit lui Relu Fenechiu, premierul Ponta şi ministrul de Externe, dar şi reprezentanţii Executivului vor reuşi în această vizită la Bruxelles să elimine din suspiciunile oficialilor europeni cu privire la politica din ţara noastră.

Fenechiu a mai arătat că decizia Comisiei Europene de a se reuni pentru a discuta despre situaţia din România este răspunsul la “campania defăimătoare” dusă de politicieni democrat-liberali de la Bucureşti, care a dus, în cele din urmă, la discutarea situaţiei României în cadrul acestui for european.

Comisia Europeană se va reuni săptămâna viitoare, cel mai probabil miercuri, pentru a discuta despre situaţia politică din România, afirmă comisarul UE al Justiţiei, Viviane Reding, citată de AFP şi de agenţia italiană ANSA.

Bruxellesul va decide miercurea viitoare ce abordare va avea faţă de situaţia din România, a precizat Viviane Reding, conform paginii online a agenţiei italiene ANSA.

 

Cele mai citite

Air France anunță zboruri noi către Brazilia, Maldive și Suedia

Compania aeriană Air France anunță zboruri noi către Brazilia, Maldive și Suedia, precum și prelungirea zborurilor între Europa și SUA. În sezonul de iarnă 2024-2025...

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...

Achiziția avioanelor F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică pe 50 de ani

Achiziția avioanelor militare F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică a României pentru următorii 50 de ani, afirmă un comunicat...
Ultima oră
Pe aceeași temă