12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportDebut de vis pentru selecționerul Mutu. „Tineretul” a făcut scor cu Farul

Debut de vis pentru selecționerul Mutu. „Tineretul” a făcut scor cu Farul

Adrian Mutu a dorit să aibă un stagiu de pregătire cu o lună înainte de debutul oficial pe banca României U21. Timp de 3 zile, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, noul selecționer al reprezentativei de tineret a lucrat intens din punct de vedere tactic, încercând să își impuna filosofia de joc.

Mini-cantonamentul s-a încheiat joi seara, cu un joc de pregătire disputat în compania formației Farul Constanța. Chiar dacă au lipsit 12 dintre tricolorii convocați inițial, plus Itu, menajat, România a controlat jocul încă de la început, iar la pauza a condus cu 2-0. Golurile au fost reușite de Andrei Chindriș, din apropiere, după o lovitură de colț, și de Valentin Costache, șut din unghi, din interiorul careului.

La pauză, Adrian Mutu a efectuat toate înlocuirile, trimițând pe teren 7 jucători noi față de formația de start. România a continuat să conducă jocul și golurile au curs în poarta oaspeților. Mai întâi, Ganea a reușit dubla, iar apoi George Cîmpanu, aflat la debutul său în tricoul naționalei U21, l-a imitat.

S-a terminat 6-0 pentru România U21. Pentru elevii lui Adrian Mutu urmează dubla cu Finlanda și Malta, care va avea loc în luna septembrie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă