30.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSportCum comentează românii pe Facebook declaraţiile premierului Ungureanu

Cum comentează românii pe Facebook declaraţiile premierului Ungureanu

Apariţia premierului Mihai Răzvan Ungureanu în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 a constituit o surpriză pentru public şi a strârnit multe comentarii pe reţelele de socializare şi forum-urile ziarelor.

Unii comentatori apreciază prestaţia lui Mihai Răzvan Ungureanu şi îl felicită pentru “lecţia” pe care a dat-o în direct.

“Premierul Mihai Razvan Ungureanu a dat o lectie despre ce inseamna “educatia civilizata” domnului Gadea, incat acesta, in “Suficienta” sa nu-si mai gasea cuvinte potrivite. N. Iorga are o maxima pe care incerc sa o reproduc : pariotismul este o Virtute si ca orice virtute ,se practica , nu se clameaza! Nu asta a spus si premierul? Chiar exista placerea de a “spune vorbe” fara noima pentru ca ne credem destepti? Felicitari Premierului Ungureanu!”, scrie Elena Dorneanu într-un comentariu pe site-ul romanialibera.ro.

Pe pagina de Facebook a emisiunii Previziunile Zilei de la Antena 3, utilizatorul Traveler George i-a îndemnat pe jurnaliştii postului tv la echilibru şi obiectivitate cu privire la ştirile şi comentariile despre premierul Ungureanu.

“Stimati realizatori, ar trebui recunoscut ca este PRIMUL PRIM-MINISTRU care a reusit sa aiba CU ADEVARAT o prestanta demna de postura de PRIM-MINISTRU. In al doilea rand poate nu ar trebui sa ne imbatam (cu apa plata cu lamaie) ca cineva, ORICINE (Ponta,Antonescu sau orice alta minte luminata a PC) va putea sa faca intr-o singura zi, o luna sau un an, o reforma a societatii. Nu ii confer d-lui. Un…gureanu nici un aer demiurgic, insa ii acord o prezumtie ca, macar, dupa 22 de ani nu imi este jena sa spun cine este PRIMUL MINISTRU al Romaniei fara sa ma simt un pic mandru, intrucat, pentru intaia oara avem pe cineva cu prestanta si capacitate de a argumenta si de a explica concis si logic ce doreste sa faca (macar la nivel de imagine). Pentru moment, sa il lasam sa esueze, nu sa ii taim capul ca dupa prima luna de mandat nu a dus Romania la standardele de viata ale Japoniei. Cred ca suntem in primul rand datori sa mai facem si noi ceva si sa nu mai stam doar la taclalele in cafenele politice, economice fara a aduce nici un plus valoare! Sa nu uitam ca nu putem cere altuia ceea ce noi nu suntem dispusi sa facem!”, scrie Traveler George.

Aţi comentatori nu au fost convinşi de prestaţia premierului. Sever Avramoiu susţine că “discursul (premierului n.r.) e minat de oportunismul precum si de persoanele din partidul care il sustine”.

Altă utilizatoare a reţelei Facebook comentează: “Securistul Ungureanu are scoala securista de a raspunde la intrebari incomode, cum ii convine lui si basistilor care l-au promovat. Este f. obositor, nu cred ca a fost ascultat de multi telespectatori aseara la Sinteza zilei”.

Mulţi comentatori cred că Mihai Răzvan Ungureanu este controlat de Traian Băsescu şi PDL.

“Ungureanu ar fi baiat bun dar se vede ca e strunit şi se vad firele si firele duc la cotroceni…vai ce dezamagire ,chiar daca ar avea intentii bune e din start decredibilizat. Asta cred eu”, scrie Daniel Caragea.

Cele mai citite

Netanyahu spune că nu poate exista o încetare permanentă a focului în Gaza până când Hamas nu va fi distrus

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că nu va exista o încetare permanentă a focului în Gaza până când capacitățile militare și de guvernare...

Contracte plătite din BANI PUBLICI de primăria PSD-istului Sorin Cîrjan către un membru fidel de partid

Un nou scandal zguduie administrația locală din Râmnicu Sărat, dezvăluind legături strânse între primarul PSD Sorin Cîrjan și unul dintre oamenii săi de...

Cel puțin 19 răniți în urma atacurilor rusești auspra rețelelor electrice ucrainene

Cel puţin 19 persoane au fost rănite în urma atacurilor ruseşti asupra reţelei electrice ucrainene produse sâmbătă, au anunţat autorităţile, citate de The Guardian,...
Ultima oră
Pe aceeași temă