17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportCum comentează Ponta apelativul "mister President" de la Joe Biden

Cum comentează Ponta apelativul “mister President” de la Joe Biden

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Sibiu, că este "foarte bucuros de tot ceea ce a transmis vicepreşedintele Biden" şi de laudele primite, relatează Mediafax.

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, ce părere are despre apelativul "preşedinte" cu care i s-a adresat Joe Biden şi a răspuns că este "foarte bucuros de tot ceea ce a transmis vicepreşedintele Biden".

"Sunt foarte bucuros de tot ceea ce a transmis vicepreşedintele Biden, faptul că suntem o ţară importantă pentru SUA, laudele pe care le-am primit pentru progresele din ultima perioadă şi încrederea pentru viitor. Asta m-a bucurat cel mai tare, restul apelativelor… sunt pe planul al doilea", a răspuns Victor Ponta.

Întrebat dacă este de părere că Joe Biden a făcut o greşeală sau ştie ceva mai multe, Ponta a răspuns: "Nu ştiu eu ce ştie vicepreşedintele".

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, i s-a adresat premierului Victor Ponta cu apelativul "preşedinte", la finalul discuţiei avute, miercuri, la Palatul Victoria.

"Domnule preşedinte, mulţumesc pentru angajamentul dumneavoastră de a întări relaţiile noastre, pentru munca dumneavoastră pentru a face viitorul nostru şi mai bun. Dumnezeu să binecuvânteze poporul român, Dumnezeu să binecuvânteze America şi Dumnezeu trebuie să protejeze trupele noastre, române şi americane din Afganistan", i-a spus Biden lui Ponta la finalul vizitei.

Ulterior, vicepreşedintele american, Joe Biden, şi-a început discursul susţinut la Cotroceni salutându-i pe cei prezenţi şi adăugând "poate mă adresez şi viitorului preşedinte". La eveniment participau, alături de alţi invitaţi, preşedintele, premierul, preşedintele PNL, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...

Ben Affleck și Jennifer Lopez o iau pe drumuri separate? “Au probleme în căsnicie”

Ben Affleck și Jennifer Lopez au probleme în căsnicie, susține o persoană din interior. Cei doi locuiesc în case separate. Cu toate acestea, verighetele...

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...
Ultima oră
Pe aceeași temă